‘İnadına Şampiyon’ sinema yerine dijital platformda

Trabzonspor'un 2021-2022 sezonu şampiyonluğunu konu alan ve bugün sinemalarda gösterime girmesi beklenen ‘İnadıyla Şampiyon’ belgeselinin gösterimi ertelendi. Belgesel, dijital platformlarda seyirciyle buluşacak.

Spor 15 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Trabzonspor'un şampiyonluk belgeselinin sinema gösterimi ertelendi.

Trabzonspor’un 2021-2022 sezonunda şampiyonluğa uzanan yolculuğu ve başarılarla dolu geçmişini anlatan ‘İnadıyla Şampiyon’ belgesel filmi, iki yılı bulan çalışmaların ardından tamamlandı. 2 Ağustos’ta basın lansmanı yapılan ve 4 Ağustos’ta Trabzon sinemalarında gösterime girmesi düşünülen filmin çıkışı, çeşitli eleştiriler dikkate alınarak 15 Eylül’e ertelendi. Sinemaseverlerle bugün buluşması planlanan belgeselin gösterimi Trabzonspor ve yapımcı şirket tarafından alınan ortak kararla ertelendi. Belgesel, sinema yerine dijital platformlarda yayınlanacak.

İnadıyla Şampiyon filmine revize geliyorİnadıyla Şampiyon filmine revize geliyor

Belgeselin yapımcısı Serdar Şen, taraftardan yoğun talep gelmesi üzerine belgeseli sinema yerine dijital platformda yayınlama kararı alındığını söyledi. Milyonlarca taraftara şampiyonluk coşkusunu yeniden yaşatmak istediklerini belirten Şen şöyle konuştu: “Taraftardan gelen yoğun baskıyı görmezden gelmedik ve kulüple istişare yaparak bu şekilde karar aldık. Çünkü Trabzonspor taraftarıyla bir bütün ve taraftarıyla büyük bir camia. Yurt içinde ve yurt dışındaki milyonlarca taraftarımızı kucaklamak ve için, belgeselin sinema yerine dijital bir platform üzerinden seyirciyle buluşmasına karar verdik. En kısa zamanda yayınlanması için büyük çaba harcadığımız bu yapım şampiyonluk sezonuyla beraber Trabzonspor’un tarihini de anlatıyor. 10 yıl sonra izlendiğinde bile aynı tadı alacağımız, şampiyonluklarımızı iliklerimize kadar hissedeceğimiz bir belgesel.”

Haftanın maçı Volkan Bayarslan'ınHaftanın maçı Volkan Bayarslan’ın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.