Araçta cinayet şüphesi: Belediye işçisi buldu

Kocaeli'de bir belediye temizlik işçisi aracında baygın halde buldu. Polisler yaralının adının Adem Aydoğan olduğunu belirledi, hastaneye kaldırılan 65 yaşındaki adam kurtarılamadı.

Gündem 14 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde öğle saatlerinde belediye temizlik işçisinin dikkatini caddede park halindeki bir otomobil çekti. İşçi araca yaklaşınca içinde birinin baygın yattığını gördü ve 112 Acil Çağrı Merkezi’nde haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Aracın kapısını açan polisler içerideki kişinin Adem Aydoğan olduğunu tespit etti ve sağlık görevlileri de 65 yaşındaki adamın sol omzunun arka tarafından tabancayla vurulmuş olduğunu gördü. Adem Aydoğan’a ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri onu daha sonra ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Adem Aydoğan hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aydoğan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis merminin giriş yeri sebebiyle cinayet şüphesi üzerinde dururken otomobilde az kan izi bulunması ve caddede herhangi bir silah sesi duyulmamış olması nedeniyle olayın başka yerde gerçekleşmiş olması ihtimalini araştırıyor. Otomobilde mermi izi ve mermi de bulunamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kömürlük cinayetinde kararKömürlük cinayetinde karar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.