Onyekuru ile Murat Sancak birbirine girdi: Şeref yoksunu, hadsiz

Adana Demirspor'un eski futbolcusu Henry Onyekuru başkan Murat Sancak'ın kendisi hakkındaki sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Sancak bu paylaşıma çok kızdı: Karaktersizliğini video ile dünyaya duyuracağız.

Spor 18 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Murat Sancak, Galatasaray maçındaki hareketleri nedeniyle Onyekuru ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Adana Demirspor Başkanı Munat Sancak TRT Spor’da katıldığı programda Henry Onyekuru’yu Galatasaray maçındaki yenilgiden sonra sarı kırmızılıların kaptanı Fernando Muslera ile verdiği samimi görüntü nedeniyle takımdan uzaklaştırdığını söyledi. Sancak “Henry Onyekuru alkışlanmıştı. Fernando Muslera ile haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ben ondan sonra Henry Onyekuru’yu sattım zaten. Soyunma odasında da ağzıma geleni de söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, sen buraya ihanet edemezsin. Takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına, orada tebrik edersin… Herkesin seyrettiği bir maçta, başka bir takımın şampiyonluk yarışında olduğu mücadelede sen saha ortasında haşır neşir olup sarılamazsın, eğlenemezsin” dedi.

‘Beni konuşmak yerine oyuncuların maaşını öde başkan’

Adana Demirspor’un sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden El-Fayha’ya sattığı Henry Onyekuru Murat Sancak’ın sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Onyekuru yaptığı paylaşımda “Hala benim adımı konuşmak yerine oyuncuların maaşını ödemek nasıl olur sayın başkan” diye konuştu.

Murat Sancak: Onyekeru'yu Muslera ile samimi pozları yüzünden gönderdimMurat Sancak: Onyekeru’yu Muslera ile samimi pozları yüzünden gönderdim

Murat Sancak: Hadsiz

Murat Sancak’tan eski oyuncusuna cevap gecikmedi. Sosyal medyasından açıklama yapan Sancak şunları söyledi: “O şeref yoksunu hadsiz ve nankör Henry’e sorarım. Senin alacağın var mı ki başkasının alacağı kalsın, ama merak etmesin kulübü dahil dünya kulüplerine ne karaktersiz olduğunu videosuyla duyuracağız nokta.”

Adana Demirspor'da maaş krizi yaşanıyorAdana Demirspor’da maaş krizi yaşanıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.