Murat Sancak Cluj’dan Arlind Ajeti’yi ayak üstü transfer etti

Adana Demirspor, perşembe akşamı ağırladığı Cluj'u Cherif Ndiaye'nin 90+2'deki golüyle 2-1 mağlup etti ve Konferans Ligi'nde 3. tura yükseldi. Maçın ardından başkan Murat Sancak, Cluj oyuncusu Arlind Ajeti'yi sportif direktör Gökhan Öztürk'e gösterdi ve "Bunu alıyoruz" dedi.

Spor 5 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Murat Sancak'tan Ajeti'ye özel ilgi.

Adana Demirspor perşembe akşamı tarihi bir gece yaşadı. Akdeniz ekibi ilk defa katıldığı Avrupa kupalarında Cluj’u 2-1 yenerek Konferans Ligi 3. eleme turuna yükseldi. Bu galibiyet Demirspor tarihindeki ilk Avrupa maçı galibiyeti olarak tarihe geçti. 62. dakikada 10 kişi kalan temsilcimiz zafere Cherif Ndiaye’nin 90+2’deki golüyle uzandı.

Maçın ardından adeta bayram yerine dönen 5 Ocak Stadyumu’nda nevi şahsına münhasır başkan Murat Sancak güldüren anlara imza attı. Cluj forması giyen ve maçta etkili bir performans sergileyen Arlind Ajeti’nin yanına giden başkan, sportif direktör Gökhan Öztürk’e dönerek “Bunu alıyoruz” dedi. Bu görüntüler kameralara böyle yansıdı. Sancak, Spor Arena’ya yaptığı açıklamalarda bu durumu doğruladı ve “Ajeti’ye ‘Bize gelmek ister misin?’ diye sordum, sonra Gökhan’ı çağırdım ‘Takibe al’ dedim. Oyuncu güldü.” açıkalamalarını yaptı.

https://twitter.com/5ocakgazetesi/status/1687389619778637824?s=20

Maç sonunda Gulbrandsen’e veda

Başkan, maç öncesinde yaptığı açıklamalarla transfer çalışmalarına dair ipuçları verdi. Sancak “Bugün mesela maçtan sonra Gulbrandsen bizden ayrılacak. Bir tane santraforla bir ay uğraştık, olmadı. Bir santrfor, bir stoper gelecek. Onyekuru’un gidişine bağlı belki bir sol kanat olacak” şeklinde konuşmuştu. Başkan, maç sonrası Gulbrandsen’in ayrılığını taraftara haber vererek kendisini alkışlattı.

Beşiktaş Ümraniyespor’u satın alıyorBeşiktaş Ümraniyespor’u satın alıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.