Beşiktaş’tan Cumhuriyet’in 100. yılına özel forma

Beşiktaş Kulübü Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak tasarlanan yeni formayı görücüye çıkardı. Forma 25 Aralık'ta oynanacak Hatayspor maçında giyilecek.

Spor 20 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Beşiktaş yeni formasını görücüye çıkardı.

Beşiktaş’ta yeni başkan Hasan Arat 3 Aralık’taki seçim öncesi adaylık sürecinde “100. yıl formalarını 3 Aralık’ta seçilirsek 27 günde sizlere sunacağız” vaadinde bulunmuştu. Galatasaray ve Fenerbahçe Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak tasarlanan formalar üretirken Beşiktaş’ın yeni sezon formalarından kırmızı olanın Beşiktaş armasındaki Türk bayrağını büyüterek yeniden satışa sunması taraftar nezdinde tartışma konusu olmuştu.

Arat yönetimi yeni forma konusunda verdiği vaadi yerine getirdi. Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak tasarlanan forma görücüye çıktı. Beşiktaş Kulübü’nde yapılan açıklamada “Türk sporunun sarsılmaz temel taşı, milyonların gözbebeği, dorukların şanlı Beşiktaş’ın ay-yıldızlı arması, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetimizin 100. Yıl logosunun, kurucularımızın ve onursal başkanlarımızın isimleriyle bezenmiş tasarımıyla siyah formamız ilk kez oyuncularımızın sırtında olacak. Bu özel çalışma için formamızdaki haklarından bir maçlık feragat eden sponsorlarımızın anlamlı desteğine çok teşekkür ederiz” dendi.

Beşiktaş formayı Süper Lig’in 18. haftasında 25 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Mersin deplasmanında Hatayspor’a karşıoynayacağı maçta giyecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.