Beşiktaş’a kupa avcısı hoca

Beşiktaş, hentbol takımının başına İspanyol çalıştırıcı Oliver Roy Camino’nun getirildiğini açıkladı. Roy, “Altın Avcısı” olarak biliniyor ve kazandığı kupalarla dikkat çekiyor.

Spor 15 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Hentbolun kupa avcısı Camino Beşiktaş'ta.

Türk hentbolunun modern dönemde yaptığı yatırımla öne çıkan ve en büyük markalarından olan Beşiktaş, takımın başına İspanyol kupa canavarı Oliver Roy’un getirildiğini açıkladı. Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu yarı finalde Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a elendikten sonra üçüncü sırada tamamlamıştı.

Avrupa’nın en önemli hocalarından biri olarak öne çıkan Roy Camino, 2002 yılında başladığı kariyerinde Barcelona, Sant Esteve Sesrovires, OAR Gracia Sabadell, Sant Marti-Adrianenc gibi takımları çalıştırdı. Camino son olarak Mısır’da Zamalek’i çalıştrdı. Camino’nun kariyerinde 2 EHF Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 5 IHF Superglobe, 10 Asobal Lig şampiyonluğu, 10 Asobal Kupası, 8 İspanya Kupası, 9 İspanya Süper Kupası gibi büyük ve sayısız başarılar yer alıyor.

Son düzlükte Kastamonu Belediyespor şampiyon!Son düzlükte Kastamonu Belediyespor şampiyon!

Beşiktaş Kulübü’nde yapılan resmi açıklamada şu sözler yer aldı: “Hentbol Takımımızın Başantrenörlük görevine, İspanyol teknik adam Oliver Roy Camino getirilmiştir. FC Barcelona başta olmak üzere çeşitli kulüplerde görev alan ve iki kez EHF Şampiyonlar Ligi kupası kazanan tecrübeli teknik adamın kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz. Oliver Roy Camino’ya Beşiktaş ailesine hoş geldin der, başarılar dileriz.”

Beykoz işi İstanbul’da bitirdi, şampiyonluğa uzandıBeykoz işi İstanbul’da bitirdi, şampiyonluğa uzandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.