Mourinho’nun favorisi Manchester City

Roma’nın deneyimli teknik direktörü Jose Mourinho katıldığı bir podcastte İngiltere Premier Lig’deki şampiyonluk favorisinin Manchester City olduğunu söyledi.

Spor 20 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Jose Mourinho'nun Premier Lig'de favorisi Manchester City.

Premier Lig’de şampiyonluk yarışı son yıllarda hiç olmadığı kadar fazla aktörü barındırıyor. Son şampiyon Manchester City an itibariyle 34 puanla dördüncü sırada ve lider Arsenal’ın beş puan gerisinde. City’nin önünde 38’er puanlı iki takım Aston Villa ve Liverpool var. Zamanında benzer çekişmelerin içinde fazlasıyla bulunmuş Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’ya favorisi soruldu.

Mourinho katıldığı podcast programında gelen soruya “Yüzde 51 Manchester City, yüzde 49 Liverpool” yanıtı verdi. Sunucudan gelen “Arsenal?” sorusuna Mourinho “Sıfır” diyerek iddialı bir cevap verdi. Arsenal geçen sezon da 30. haftaya kadar liderliği elden bırakmamış ancak sezonun son kısmında yaşadığı çözülmeyle şampiyonluğu rakibi City’ye kaptırmıştı. City ligde son altı maçın beşinden üç puan alamadan ayrıldı. Formsuz ekip bu kötü sürece rağmen liderin yalnızca beş puan gerisinde konumlandı.

Kevin De Bruyne geri döndüKevin De Bruyne geri döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.