Naldo’nun oğlu ve kayınpederinin ölümüne neden olan kazadaki sürücü hakim karşısında

Antalyaspor'un savunmacısı Naldo'nun dört yaşındaki oğlu Davi ve kayınbabasının ölümüne sebep olan kazaya karışan sürücü hakim karşısında ifade verdi.

Spor 27 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin hayatını kaybettiği kazayla alakalı duruşma görüldü.

7 Eylül 2023 tarihinde Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada Antalyaspor savunmacısı Naldo’nun oğlu Davi, kayınpederi Walter Tilatti, kayınvalidesi Alexandra Nardy ile birlikte motosiklet sürücüsü Cüneyt Eslik yaralandı.

Davi 16 Ekim’de, Tilatti 12 Aralık’ta yaşam mücadelesini yitirdi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede sanığın “bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına” sebebiyet vermek suçundan yargılanması talep edilmişti.

Naldo’nun oğlu ve kayınpederinin ölümüne neden olan sürücüye davaNaldo’nun oğlu ve kayınpederinin ölümüne neden olan sürücüye dava

Sanık Ferhat K. ifade verdi. Sanık “Kullandığım araç babama aittir. Geceden uyumamıştım. Daha sonra alkol aldım. Uyuyamadığım için baş ağrısı da vardı. Olaydan bir önceki gece saat 23.00-23.30 aralarında bir ağrı kesici kullanmıştım. Başlangıçta araç kullanmaya başladığımda bir sorun yoktu. Sonrasında alkolün etkisi bende belirgin hale geldi. Ancak araçla seyrim sırasında genel olarak iyiydim. Kaza öncesinde bir anda kontrolümü kaybettim. Kafam direksiyona çarptı. Daha sonra küçük çocuk Davi’yi kaldırımda gördüm. Seyir halindeyken dur levhasını görmedim. Kazanın tam saatini bilmiyorum. İddianamede 10.45 olarak belirtilmektedir. Benim alkol almam ile kazanın meydana gelmesi arasında yaklaşık 1,5 saatlik zaman vardır. Herhangi bir madde almadım, kullanmıyorum” dedi.

Duruşmada Alexandra Nardy ve Naldo sanıktan şikayetçi oldu. Juliana Tilatti de gözyaşlarına hakim olamadığı duruşmada sanıktan şikayetçi oldu. Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Naldo: Katlandığımız acılar uyarı olsunNaldo: Katlandığımız acılar uyarı olsun

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.