Filistin bayraklı Celtic, Rıdvan Yılmaz’ı üzdü

Rıdvan Yılmaz'ın 90 dakika forma giydiği maçta Celtic, Rangers'ı 2-1 yendi ve rakibinin 11 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Celtic taraftarları, açtıkları bayraklarla Filistin'e destek verdi.

Spor 31 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Rıdvan Yılmaz'ın çabası yenilgiyi önlemeye yetmedi.

İskoçya’da Premiership’in 21. haftasında Glasgow kentinin iki köklü kulübünü karşı karşıya getiren Old Firm derbisi oynandı. Celtic, milli futbolcu Rıdvan Yılmaz’ın takımı Rangers’ı ağırladı. Ev sahibi ekip, 25’te Paulo Bernardo ve 47’de Kyogo Furuhashi’nin golleriyle 2-0 öne geçti.

Rıdvan Yılmaz’ın 90 dakika forma giydiği maçta Rangers’ta Leon Balogun, 71. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan maviler 88’de James Tavernier ile farkı bire indirse de sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Ortak açıklama nasıl yazıldı? Başkanlar arasında ne yaşandı?Ortak açıklama nasıl yazıldı? Başkanlar arasında ne yaşandı?

Bu sonuçla Rangers’ın 11 maçlık yenilmezlik serisi son buldu. Puanını 51’e yükselten Celtic liderliğini sürdürürken, Rangers 43 puanla ikinci sırada yer aldı. Öte yandan Celtic taraftarları, açtıkları bayraklarla İsrail’in saldırıları altındaki Filistinlilere desteğini bu maçta da sürdürdü.

TSYD: Satır satır o anlaşmayı açıklayınTSYD: Satır satır o anlaşmayı açıklayın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.