Fenerbahçe’nin gündemindeki Krunic hakkında Pioli: Kendine takım arasa iyi olur

Fenerbahçe'nin bir süredir transferini bitirmeye çalıştığı Rade Krunic için Milan'daki hocası Pioli de kapıyı ardına kadar açtı.

Spor 7 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Krunic'e ayrılık için vize çıktı.

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosuna bir orta saha oyuncusu eklemek istiyor. Öne çıkan isim tıpkı geçtiğimiz yaz olduğu gibi yine Milan’ın oyuncusu Rade Krunic. Krunic konusunda bilhassa İsmail Kartal’ın ısrarcı olduğu söyleniyordu. Devre arası transfer döneminde de stoper eklemesiyle beraber en büyük beklenti 6-8 pozisyonlarında oynayabilen bir orta sahanın kadroya dahil edilmesi ve 1 numaralı aday Krunic.

Sports Digitale dün sportif direktör Mario Branco ve asistanı Okan Özkan’ın Milan’la pazarlık yapmak üzere Milano’ya gittiğini haber yapmıştı. Hatta sarı-lacivertlilerin oyuncu için teklifinin 3 milyon euro seviyesinde olduğu, Milan’ın beklentisinin ise 6 milyon bandında olduğu söylenmişti. Takımıyla sözleşme uzatma görüşmeleri çıkmaza giren oyuncunun da Fenerbahçe’ye bir süredir sıcak baktığı biliniyordu.

Olağanüstü maç... Şampiyon FenerbahçeOlağanüstü maç… Şampiyon Fenerbahçe

Son olarak oyuncuyu vazgeçilmezlerinden biri olarak addeden Milan teknik direktörü Stefano Pioli de Krunic’in gidişi için oyuncuya kapıyı açtı. Rotasyonda arkalara düşen oyuncu için Pioli “Krunic, kendi isteğiyle maç kadrosundan çıkarılmadı. Performansı nedeniyle bu tercihi ben yaptım. Krunic’in başka bir takım arıyor olması bizim için daha iyi” açıklamasını yaptı.  30 yaşındaki Boşnak oyuncu bu sezon tüm kulvarlarda toplam 14 maça çıktı ve gol-asist katkısı veremedi.

Ali Koç anlatıyor: Yazışmalarda Atatürk varmış, Suudiler günler önce reddetmiş, kulüplere söylenmemişAli Koç anlatıyor: Yazışmalarda Atatürk varmış, Suudiler günler önce reddetmiş, kulüplere söylenmemiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.