Konyaspor’da Hakan Keleş dönemi sona erdi

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'ye 7-1 kaybeden Konyaspor'da teknik direktör Hakan Keleş'le yollar resmi olarak ayrıldı.

Spor 11 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Konyaspor'da Hakan Keleş dönemi sona erdi.

Ekim ayı sonunda Konyaspor’un başına geçen Hakan Keleş, İç Anadolu ekibiyle yollarını ayırdı. Son haftalardaki düşüşe engel olamayan Keleş yönetimindeki ekip, dün Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe’ye 7-1 kaybetmişti.

Türkiye Kupası’nda Keleş yönetiminde iki tur atlayan ekip Süper Lig’de çıktığı 10 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 5 yenilgi almış ve 9 puan toplayabilmişti. Konya, 11 Ocak sabahı itibarıyla 18 puanla ligin 18. sırasında yer alıyordu. Keleş, dünkü Fenerbahçe yenilgisi sonrası “Yakışmadı. Ne bana, ne Konyaspor’a. Hazmedemiyorum. Sorumluluk bana ait. Özür diliyorum. Maçla ilgili konuşmak istemiyorum. Gereği neyse yapacağım.” açıklamasında bulunmuştu.

Konyaspor basın sözcüsü Yunus Derebağ “Yönetim olarak Hakan Keleş hocamızla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Yeni teknik direktör ile ilgili de çalışmalarımıza başladık.’‘ açıklamasını yaptı ve ayrılığı resmi olarak duyurdu. Konyaspor, 14 Ocak Pazar günü 13.30’da İstanbulspor’a konuk olacak.

103 gollük rekor ilk kez tehlikede103 gollük rekor ilk kez tehlikede

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.