Özcan Deniz: ‘Kızıl Goncalar’ kariyerimin en ahlaklı işi

Tarikatların hedef göstermesinin ardından RTÜK'ün ceza verdiği 'Kızıl Goncalar'ın başrol oyuncusu Özcan Deniz açıklama yaptı. Deniz kariyerinin en ahlaklı işinin ahlaksızlıkla suçlanmasını eleştirdi, yeni bölümün 22 Ocak'ta yayınlanacağını duyurdu.

Kültür Sanat 11 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı ‘Kızıl Goncalar’ yayınlanan ilk bölümünün ardından tarikatların yoğun baskısına uğramış ve dizinin yayından kaldırılması için kampanya başlatılmıştı. Afişlerine yapılan saldırıların yanı sıra dizinin çekim izinleri de iptal edilmişti. RTÜK de inceleme başlattığını duyurmuş, Fox TV’ye hem idari para cezası hem de yayın durdurma cezası vermişti. ‘Kızıl Goncalar’ın üçüncü bölümü hâlâ yayınlanmadı.

Dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz hedef gösterilen ve yayını durdurulan dizi hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. ‘Kızıl Goncalar’ı kariyerinin en ahlaklı işi olarak tanımladı, diziyle ilgili yaptırımları ve RTÜK’ü eleştirdi. 22 Ocak’ta yeni bölümün yayınlanacağını duyurdu.

Deniz’in açıklamasının tamamı şöyle:

“Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak’ta yeniden ekranlardayız.”

Ömür Atay’ın doğum günü sette kutlandı.

Ekip çalışmaya devam ediyor

Öte yandan dizi ekibi çalışmaya devam ediyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre ekip moralleri bozmadan çekimlere devam ediyor. Ayrıca dizinin yönetmeni Ömür Atay’ın doğum günü de set ekibi tarafından kutlandı. Doğum gününün kutlandığı gün ekibin bir de ziyaretçisi vardı. ‘Kızıl Goncalar’ ile yıllar sonra ekrana dönen Özgü Namal’ın kızı da çekimlerde annesini ziyaret etti.

İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen evlat söz konusu olduğunda anneliğin ve babalığın birleştirici gücünün altını çizen dizinin oyuncu kadrosunda Namal ve Deniz’in yanı sıra Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor. ‘Kızıl Goncalar’ her pazartesi saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanıyor.

 

'Kızıl Goncalar' yayınlanmadı, dizi cezaya Atatürk'lü sahne ile cevap verdi‘Kızıl Goncalar’ yayınlanmadı, dizi cezaya Atatürk’lü sahne ile cevap verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.