NBA’de şok ayrılık: Bucks, Griffin’in görevine son verdi

NBA'de Doğu Konferansı ekiplerinden Milwaukee Bucks, sezon başında takımın başına geçen Koç Adrian Griffin'le yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor 24 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Bucks'ta Griffin'le yollar ayrıldı.

NBA’de Doğu Konferansı ekiplerinden Milwaukee Bucks sürpriz bir karara imza attı. 30 galibiyet 13 mağlubiyetle konferansın ikinci sırasında bulunan Bucks’ın aldığı karar NBA çevrelerinde şaşkınlıkla karşılandı. Gelen ilk haberlere göre Griffin yerine düşünülen ismin Doc Rivers olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon sonu Mike Budenholzer’la yollarını ayıran Bucks, yardımcılardan Adrian Griffin’le anlaştıklarını açıklamışlardı. Damian Lillard’ın kadroya katıldığı ve Jrue Holiday’in takımdan ayrıldığı takasla dikkat çeken Bucks’ın sezon sonu hedefi yine şampiyonluktu. Ancak takım sonuca gidiyor olsa da yıldız basketbolcu Giannis Antetokounmpo ve Griffin’in arasındaki ilişkinin kopma noktasına geldiği belirtilmişti.

Antetokounmpo 8 Ocak’ta “Daha iyi olmalıyız. Daha iyi oynamalıyız. Daha iyi savunma yapmalıyız. Birbirimize daha çok güvenmeliyiz. Daha iyi koçluk yapmalıyız. Her bir şeyde, herkes daha iyi olmalı. Herkesin. Bu ekipman müdüründen başlar. Giysilerimizi daha iyi yıkamalı. Yedek kulübesi daha iyi olmalı. Takımın liderleri daha çok ses çıkarmalı. Daha fazla şut atmalıyız. Daha iyi savunma yapmalıyız. Daha iyi bir stratejimiz olmalı. Daha iyi olmalıyız” açıklamasını yaparak mesaj göndermişti.

NBA'de çılgın gece: Embiid'den 70 sayı!NBA’de çılgın gece: Embiid’den 70 sayı!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.