Kayserispor’da Recep Uçar dönemi sona erdi

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor teknik direktör Recep Uçar’la yolları ayırdı. İç Anadolu ekibi ligdeki son yedi maçından da mağlup ayrılmıştı.

Spor 27 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

2023-24 sezonuna Çağdaş Atan yönetiminde başlayan Kayseri için işler henüz üçüncü haftada değişti. Üç dönem sonra transfer yasağını kaldıran ekip Atan’ın istifasıyla sarsıldı ve Recep Uçar’la anlaştı. Takım ligin istikrarlı ekiplerinden biri oldu ve 17. haftadaki Fenerbahçe maçına kadar 29 puan topladı. Ancak ne olduysa o maçtan sonra oldu.

Takımın 3 puan silme cezası aldığı ve FIFA’dan üç dönem daha transfer yasağı cezası gördüğü süreç mağlubiyetlerle devam etti. Olivier Kemen sözleşmesini feshederken Mame Thiam da Pendikspor yolunu tuttu. Afrika Uluslar Kupası’na da üç oyuncu gönderen ekip bir türlü toparlanamadı bir ara ilk üçe girdiği ligde üst üste yedi yenilgi aldı. Bu yenilgilerin faturası Recep Uçar’a kesildi. Deneyimli teknik direktörle yollar ayrıldı. Bir ara ilk üçte yer alıp Avrupa hedefleyen ekip artık yeni hocasıyla küme düşme hattından uzak kalmak için mücadele edecek.

Yılmaz dönemi başlıyor

Kayserispor’un yeni teknik direktörü ise DHA’nın aktardığına göre Burak Yılmaz oldu. Yılmaz, sezona Şenol Güneş’in yardımcısı olarak Beşiktaş’ta başladı. Güneş’in istifası sonrası başa geçen genç teknik direktör takımın başında toplam altı maça çıktı, iki galibiyet ve dört yenilgi aldı. Yılmaz artık Kayserispor’un başarısı için mücadele edecek.

Hâl böyle olursa Beşiktaş farkı zor kapatırHâl böyle olursa Beşiktaş farkı zor kapatır

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.