Oscar’lı yönetmen Ron Howard’dan ‘kız babası’ itirafı: Kızımı sahnede çıplak görmek beni sarstı

Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard’dan oyuncu olan kızı hakkında şaşırtan bir itiraf geldi. Kızı Bryce Dallas Howard’ın üniversitede oynadığı bir oyunda tamamen soyunarak sahneye çıkmasını izlemek, yönetmeni bir baba olarak kötü etkilemiş. Ama kızına destek olmak için 'Harikaydın' demeyi ihmal etmemiş

Kültür Sanat 31 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ron Howard ve kızı Bryce Dallas Howard

‘Akıl Oyunları / A Beautiful Mind’ filmiyle En İyi Yönetmen ödülü kazanan Ron Howard babalığın cilvesini yaşamış. Sunucu Graham Bensinger’ın programına katılan Amerikalı Ron Howard samimi bir itirafta bulundu. Howard, Jurassic Park serisinden de tanıdığımız kızı Bryce Dallas Howard’ın yıllar önce rol aldığı bir oyuna dair anısını izleyicilerle paylaştı.

Bryce Dallas Howard’ın üniversitedeyken rol aldığı bir oyun sırasında çırılçıplak olması Ron Howard’ın psikolojisini etkilemiş. Bir baba olarak bundan olumsuz etkilendiğini ifade eden Ron Howard, oyun sonrasında kısa bir süre kendini toparlayamadığını da sözlerine ekledi. Oyundan önce kızının rolünü çırılçıplak bir şekilde canlandıracağından haberdar olduğunu belirten Ron Howard, yine de bu olayın kendisini olumsuz etkilediğini itiraf etti.

Ron Howard, Graham Bensinger’ın gösteriye gitme konusunda isteksiz olup olmadığı yönündeki sorusuna ise şu şekilde cevap verdi: “Hayır isteksiz değildim. Olacaklardan haberdardım. Çünkü orada çıplaklık olduğunu biliyordum.”

Deneysel tiyatro gösterisi sonrası kızı yanına gelince ona “Harikaydın, üniversite tam olarak böyle bir şey” diyen Ron Howard, olaya böyle bakması gerektiğini savundu. Kızının hamurunda oyunculuk olduğunu 13 yaşında fark ettiğinin altını çizen Ron Howard, sonrasında da Bryce’ın bu alanda ilerlemesi adına elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.

Kızıyla gurur duyduğunu belirten Ron Howard, içinde bulunduğu sektörün erkeklere kıyasla kadınlar için çok daha zorlu şartlara sahip olduğunu da vurguladı. Ron Howard’ın itiraf ettiği bu olayın üzerinden uzun yıllar geçmiş durumda. 42 yaşındaki Bryce Dallas Howard, ‘Jurassic Park’ serisinin yanı sıra ‘The Village’ filmi ve ‘The Mandalorian’ dizisinde de rol aldı.

Martin Scorsese’den ilk western!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.