Madonna hastalandı, dünya turnesi erteleniyor

Müzik kariyerinin 40. yılını onurlandırmak için dünya turnesine hazırlanan Madonna'dan kötü haber. 64 yaşındaki şarkıcının ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandığı ve hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Yeni turne tarihleri şimdilik belirsiz, gözler şarkıcının menajerinden gelecek açıklamada.

Kültür Sanat 30 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Madonna, Şubat ayında Grammy Ödülleri'nde Sam Smith ve Kim Petras'ın 'Unholy' performansını tanıtmak için sahnedeydi.

Madonna’nın ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandığı ve hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Yoğun bakıma kaldırılan şarkıcının menajeri Guy Oseary, Madonna’nın genel sağlık durumunun iyi olduğunu ancak tedbir amaçlı gözetim altında tutulduğunu açıkladı. Tedavisi devam eden Madonna’nın  kızı Lourdes Leon’ın da bu süreçte annesinin yanında olduğu söyleniyor.

Yaşadığı sağlık sorunları Madonna’nın 15 Temmuz’da başlayacak turnesinin de ertelenmesine neden oldu. Madonna, bu yılın başlarında müzik kariyerinin 40. yılını onurlandırmak için ‘Celebration’ adlı turunu başlatacağını duyurmuştu.

Yeni tarihler belli değil

Sanatçının 40 yıllık müzik kariyerine saygı niteliğindeki turne, 15 Temmuz’da Kanada’nın Vancouver şehrinde başlayacak ve 30 Ocak’ta Meksiko Şehri’nde sona erecekti. Ancak şarkı yazarının menajeri, Madonna’nın 24 Haziran Cumartesi günü ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geçirdiğini ve bu nedenle tüm planlarının durdurulması gerektiğini söyledi.Şarkıcı sadece bir hafta önce Instagram’da 18.9 milyon takipçisiyle turneye hazırlık provalarından fotoğraflar paylaşmıştı. Madonna’nın yeni turne programı daha sonra kamuoyuna açıklanacak.

Aradığınız ilhama şu an ulaşılamıyor!Aradığınız ilhama şu an ulaşılamıyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.