BluTV’nin yeni dizisi ‘Magarsus’tan haber var: Kurak Ailesi ile tanışma tarihimiz belli oldu

Kadrosunda Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar ve Ercan Kesal'ın yer aldığı BluTV'nin merakla beklenen dizisi 'Magarsus’tan haberler var. Dizinin odaklanacağı Kurak Ailesi ile tanışmak için takvimler 10 Ağustos'a işaretlenebilir!

Kültür Sanat 5 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
'Magarsus'un başrolünde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal yer alıyor.
Gözümüz aydın, dört gözle yolunu beklediğimiz yeni bir dizi var. Kadrosunda Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın yer aldığı BluTV’nin merakla beklenen dizisi ‘Magarsus’un yayın tarihi açıklandı ve ilk afişi yayınlandı.
10 Ağustos’ta BluTV semalarına inecek diziyle izleyiciler, dört tarafı narenciye bahçeleriyle sarılı, Magarsus Antik Kenti’ne komşu Sarıbahçe ilçesine gidecek, narenciye ticareti yapan Kurak ailesiyle tanışacak. Dizi despot baba Halil Kurak ve narenciye krallığının varisi üç çocuğun, hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatacak.
https://www.youtube.com/watch?v=pCy92YvscHE&t=3s
Dizinin yönetmenliğini üstlenen Yunus Ozan Korkut’a senaryoda Mustafa Yürüktümen eşlik ediyor. ‘Magarsus’un oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan yer alıyor.
https://twitter.com/BluTV/status/1676123765678252032?s=20

Magarsus Berlin TV Series’te

Magarsus, uluslararası önemli dizi yapımcılarını ve sektörün önde gelenlerinin bir araya geldiği 10-13 Temmuz 2023 tarihlerinde Almanya’da gerçekleştirilecek 7. Berlin TV Series Festivali’nin “Special Mention” kısmına seçildi. Magarsus’un festival kapsamındaki gösterimi 11 Temmuz akşamı oyuncuların katılımıyla Berlin’de Delphi Lux sinemasında gerçekleştirilecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.