Toni Kroos’tan Arda Güler’e: Büyük bir yetenek

Real Madrid forması giyen orta saha oyuncusu Alman Toni Kroos, Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler için "Özel bir futbol yeteneğine sahip olduğuna inanıyorum" dedi.

Spor 27 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Arda Güler Real Madrid'le idmanlara başladı.

Real Madrid,in Alman yıldızı Toni Kroos, Fenerbahçe’den 20 milyon bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığı transfer edilen 18 yaşındaki Arda Güler hakkında övgü dolu açıklamalar yaptı.

Real Madrid kazandı, Arda Güler kenarda kaldıReal Madrid kazandı, Arda Güler kenarda kaldı

İspanyol basınına konuşan Kroos, “İlk izlenimlerim Arda Güler’in büyük bir yetenek olduğu, çok iyi bir sol ayağı var. Soluyla harika şutlar çekiyor ve tekniği olağanüstü” dedi. Fenerbahçe’nin Arda Güler gibi büyük bir yeteneği çıkardğını belirten Alman futbolcu konuşmasına şöyle devam etti: “Arda Güler, ‘Bunu nasıl yaptın? O pası nasıl attın?’ diye soran yeteneklerden biri. 18 yaşında olup çok iyi olduğunu düşünen ve tavsiyeye ihtiyacı olmadığını sananlar var ama o, tavsiye istiyor. Öğrenmek için gerekli mantaliteye sahip. Fiziksel olarak ne kadar güçlüsünüz? Aksiliklerle nasıl başa çıkabilirim? Sakatlığa ne kadar yatkınım? Real Madrid gibi kulüplerde baskıyı kaldırabilecek miyim? Tüm bu sorular henüz cevaplanmadı. Bu yüzden Arda Güler hakkında geniş zaman kullanarak konuşuyorum. Ama Arda’nın özel bir futbol yeteneğine sahip olduğuna inanıyorum.”

Arda Güler'den büyük zıplama! 62 sıra çıktıArda Güler’den büyük zıplama! 62 sıra çıktı

Sağ ayağından hafif sakatlığı bulunan Arda Güler, ABD’de düzenlenen Şampiyonlar Turu 2023 (Soccer Champions Tour) turnuvası ilk maçında Milan’a karşı forma giyememişti. Milli oyuncunun Manchester United ile oynanacak maçta da riske edilmeyeceği belirtildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.