Fenerbahçe’nin UEFA kadrosunda Mert Hakan Yandaş şoku

Fenerbahçe, Maribor maçı öncesi kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Umut Nayir, Miha Zajc, Mert Müldür, Rodrigo Becao, kadroya dahil edilirken sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş, Emre Mor, Alexander Djiku ve tercih edilmeyen Serdar Dursun listede yer almadı.

Spor 6 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Mert Hakan Yandaş, sakatlanan Crespo yerine oyuna girmiş ve Zimbru maçının yıldızlarından olmuştu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu’nda Slovenya ekibi Maribor ile oynayacağı maçın kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, kadroda şu isimler yer aldı: Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Samet Akaydın, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Miha Zajc, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir.

Ali Koç 'Dursun Özbek'in hitabeti' topuna sert girdi!Ali Koç ‘Dursun Özbek’in hitabeti’ topuna sert girdi!

Djiku hariç yeni transferler listede

Geçtiğimiz hafta tekrar anlaşılan Miha Zajc ile Sassuolo’dan transfer edilen Mert Müldür kadroda kendine yer buldu. Sakatlığı bulunan Emre Mor, Alexander Djiku ve Mert Hakan Yandaş ise kadroya dahil edilmedi. Listede olmayan futbolculardan biri de Burak Kapacak oldu. Ayrıca listede Serdar Dursun’un yerine yeni transfer Umut Nayir’e yer verildi. Bir başka yeni transfer stoper Becao’da listeye dahil edildi. Fenerbahçe’nin maçtan 24 saat öncesine kadar 2 oyuncu değişiklik hakkı bulunuyor.

Emre Belözoğlu: Galatasaray'ı çalıştırmak gibi bir niyetim yokEmre Belözoğlu: Galatasaray’ı çalıştırmak gibi bir niyetim yok

Fenerbahçe’nin yabancı sorunu

Joao Pedro ve Diego Rossi ile yolları ayıran Miha Zajc ile sözleşme yenileyen sarı-lacivertlilerin şu anda kadrosunda 16 yabancı oyuncu bulunuyor. 14 yabancı oyuncu kuralının uygulandığı ligde, kontenjanda yer açabilmek için kolları sıvayan sarı-lacivertli yönetim en az 2 oyuncu ile daha yollarını ayıracak. İlk etapta Gustavo Henrique ve Arao’nun satışı bekleniyor. Fenerbahçe’de menisküs ameliyatı olan ve sahalara dönüşü ekim ayını bulabilecek olan Lincoln’ün sözleşmesi askıya alınabilir. Brezilyalı orta saha için son karar henüz verilmedi. Mitchy Batshuayi de temsilcisi aracılığıyla kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Yönetim, iyi bir teklif gelmesi durumunda Belçikalı golcüyü satabilir. Yabancı basında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, sol kanat ve forvet olarak görev alabilen Karl Toko Ekambi’de sona yaklaştı. Lyon’un İsviçre kampına dahil edilmeyen Ekambi ile prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertli yönetim, transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.