Lionel Messi evine dönüyor

Inter Miami'nin süper yıldızı Lionel Messi, eski takımı Newell's Old Boys ile bir dostluk maçında bir araya gelebilir.

Spor 18 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Messi evine dönecek.

MLS’te play-off potasının dışında tamamlayan Inter Miami sezona erken veda etmişti. Marta kadar resmi maça çıkmayacak takım hazırlık kampı programını kesinleştirdi. Miami, hazırlık kampında Arjantin ekiplerinden Newell’s Old Boys’la rakip olacağı iddia edildi.

Lionel Messi, futbol kariyerine Arjantin’in Rosario şehrinde bulunan Newell’s Old Boys kulübünde başladı. Bu kulüpte çok genç yaşlarda büyük başarılara imza attı. Daha sonra Barcelona’da uzun yıllar boyunca futbol dünyasının zirvesine çıktı ve ardından PSG’ye transfer oldu. Yaz transfer döneminde Miami’ye giden Messi, bu dostluk maçının gerçekleşmesi halinde yıllardır futbolseverlerin beklediği muhteşem geri dönüşe imza atmış olacak.

Messi Miami'yi bırakmayacakMessi Miami’yi bırakmayacak

Ibrahimovic’ten Messi ve MLS yorumu: Amerikalılar sonunda yeniden futbol izleyecek

Öte yandan geçtiğimiz sezon futbolu bırakan Zlatan Ibrahimovic MLS ve Messi hakkında açıklamalarda bulundu. La Gazzetta dello Sport’a konuşan Zlatan Ibrahimovic, Messi’nin MLS’in popülerliğini arttırdığını ve bundan memnun olduğunu söyledi. Zlatan “Messi’nin MLS’de olması… Onlar adına mutluyum, artık Amerikalılar yeniden futbol izleyebilecek. Ben ayrıldığımdan beri beyzbol izliyorlardı.” dedi.

2017-2019 yılları arasında MLS ekiplerinden LA Galaxy’de forma giyen eski futbolcu 58 maçta 53 gol 15 asist üretmişti.

Inter Miami'nin Messi'siz tadı yok: Amerika Açık Houston'ınInter Miami’nin Messi’siz tadı yok: Amerika Açık Houston’ın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.