Lionel Messi’nin evliliği ihanet iddiasıyla çatırdıyor

Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin üç çocuğunun annesi Antonella Roccuzzo'yu muhabir Sofia Martinez ile aldattığı iddia edildi. Cesc Fabregas'ın eşi Daniella Semaan iddiayı yalanlasa da Messi çiftinin evliliğinin sallantıda.

Spor 27 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Messi çifti 15 yıldır beraberler. Sofia Martinez ise Dünya Kupası'nda Messi röportajıyla gündem oldu.

Arjantin ile Dünya Kupası şampiyonluğunu kazanan Lionel Messi, Paris Saint Germain’den ayrılarak MLS ekiplerinden Inter Miamİhaneti’e imza attı. ABD’de futbol hayatını sürdüren Arjantin’in 10 numarası, 15 yıldır beraber olduğu Antonella Roccuzzo ile 2017 yılından beri evli, Çiftin Thiago, Mateo ve Ciro adında üç çocukları bulunuyor.

Messi eşini aldatıyor mu?

Messi’nin evlilik hayatı için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Brezilya basınında yer alan habere göre; Messi, eşi Antonella Roccuzzo’yu Arjantinli gazeteci Sofia Martinez ile aldatıyor. Haberin çıkmasının ardından iddiaya göre Messi eşi Antonella Roccuzzo ile ayrılmanın eşiğine geldi.

Martinez, Messi ile Hırvatistan maçından sonra yaptığı söyleşiyle biliniyor.

Sofia Martinez, Katar’daki 2022 FIFA Dünya Kupası’nda, takımının Hırvatistan’a karşı kazandığı yarı final zaferinin ardından Arjantin kaptanına yaptığı dikkat çekici ve ateşli konuşmasıyla tanınıyor. Martinez, Messi’nin sekizinci kez kazanmasından sonra sosyal medya hesabından “Tük Arjantinlilere yaşattığı mutluluktan dolayı Messi’ye şükranlarımı sorarım” paylaşımı yapmıştı.

Messi'nin formaları da rekor kırmaya hazırlanıyor: 10 milyon dolar!Messi’nin formaları da rekor kırmaya hazırlanıyor: 10 milyon dolar!

Fabregas’ın eşi yanıt verdi

Messi ailesine son derece yakın olan Cesc Fabregas’ın eşi Daniella Semaan iddialar üzerine bir açıklamada bulundu. Konuya Instagram’dan yanıt veren Semaan, “Bu haberin doğru hiçbir yanı yok” dedi. Ancak Semaan’ın açıklamalarına karşın Messi’nin evliliğinde bir kriz olduğu haberleri yayılmaya devam ediyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.