İngiliz basınından iddia: Ndombele kilo vermezse gönderilecek

Galatasaray’ın satın alma opsiyonuyla beraber Tottenham’dan kiraladığı Tanguy Ndombele şayet istenen kiloya inmezse devre arasında kiralık sözleşmesi feshedilecek.

Spor 1 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Ndombele için zaman daralıyor.

Son şampiyon Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro kurma hedefiyle girdiği yaz transfer döneminde, UEFA’ya liste verme sürecinin son gününde orta sahaya Tanguy Ndombele takviyesini yaptı. Geçtiğimiz sezonu Napoli’de geçiren oyuncu Tottenham’dan kiralandı. 15 milyon euro satın alma opsiyonuyla kadroya katılan isim şu ana dek bekleneni veremedi. Ndombele takımın 19 maçının 7’sinde forma giyip yalnızca 123 dakika sahada kaldı. Bu dakikalarda etkileyici bir performans veremeyen Ndombele, formsuz görüntüsüyle dikkat çekti.

Football London’ın haberine göre Ndombele, kampta diyete uymadığı için tepki çekti. Oyuncu, 75 kilogram olması gerekirken 81 kilogram geldi ve diyeti dışında yemekler sipariş ettiği belirtildi. İngiliz basınının iddiasına göre şayet Ndombele devre arasına kadar istenen kiloya gelmezse Galatasaray oyuncunun kiralık sözleşmesini feshedecek ve oyuncu Tottenham’a dönecek. Ndombele 2019-20 sezonu başında Lyon’dan Tottenham’a 62 milyon euro karşılığında transfer olmuş ve o dönem kulüp tarihinin en pahalı transferi olmuştu.

TFF'den Ali Koç ve Erden Timur hamlesiTFF’den Ali Koç ve Erden Timur hamlesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.