Melissa Vargas sakatlandı

Melissa Vargas’ın Çin Ligi’nde formasını giydiği Tianjin’in çalıştırıcısı Baoquan Wang, oyuncunun geçtiğimiz maçta oynamama sebebinin omuz sakatlığı olduğunu açıkladı.

Spor 8 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Vargas sakatlık yaşadı.

Melissa Vargas, Tianjin’in geçtiğimiz maçında forma giymedi. Oyuncunun oynamama nedenini hocası açıkladı. Baoquan Wang “Vargas’ın dünkü antrenmanda omzundaki eski sakatlığı tekrarladı. Önümüzdeki iki gün dinlenmesi gerekiyor. Henüz sahalara ne zaman döneceği net değil” dedi.

Vargas’ın omuz sakatlığı adeta kariyerini değiştirmişti. Oyuncu son derece genç yaşında benzer bölgden sakatlık yaşamış, ailesi Küba Voleybol Federasyonu’nun tedavi yönetimi beğenmemiş, yaşadıkları şehirde bir polikliniğe götürmüş, durumu öğrenen federasyon bunu itaatsizlik ve saygısızlık olarak görüp Vargas’ın sporcu kademesini düşürmüş ve 4 sene milli takımdan menetmişti. Vargas yaşadığı baskı ortamından çıkıp Avrupa voleyboluna adım atmış ve 2018’de Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra kariyer seyri değişmişti. Geçtiğimiz yaz döneminde Filenin Sultanları’nın yakaladığı başarılarda büyük pay sahibi olan Küba asıllı oyuncunun sahalara ne zaman döneceği belli değil.

Fenerbahçe’de Melissa Vargas sorunu: Ligde oynayamayabilirFenerbahçe’de Melissa Vargas sorunu: Ligde oynayamayabilir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.