Şarkılarını yeni yıl için söyleyecekler

Christmas Market İstanbul kapsamında Fatma Turgut, KÖFN, Yaşar, Madrigal, Feridün Düzağaç ve Yalın konser verecek. Six Senses Koçataş Mansions otelinde gerçekleşen etkinlik 25 Aralık'a kadar sürecek.

Kültür Sanat 19 Aralık 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Yeni yıl hazırlıkları tam gaz sürerken Well Works Entertainment’ın 2019 yılında başlattığı Christmas Market İstanbul bu hazırlıkları yapanlar için önemli bir seçenek sunuyor. 25 Aralık’a kadar sürecek etkinlik Six Senses Koçataş Mansions otelinde gerçekleşiyor.

 Christmas Market her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı temalı hediyelik eşya tezgahlarından birçok markanın alışveriş standına, kendin yap atölyelerinden dönme dolap, atlı karınca ve buz pateni gibi eğlenceli aktivitelere, ziyaretçilerinin yeni yılı karşılama heyecanını artırmayı hedefliyor. Alışveriş bir yana etkinlikte Türkiye’den önemli müzisyenlerin konserleri de yer alıyor.

Etkinlik kapsamında yarın Fatma Turgut, 21 Aralık’ta KÖFN, 22 Aralık’ta Yaşar, 23 Aralık’ta Madrigal, 24 Aralık’ta Feridun Düzağaç ve 25 Aralık’ta Yalın konserleri olacak. Etkinlik boyunca biletler Passo üzerinden satışa sunuluyor.

Müzik Radarı'nda bu hafta yerli ve yabancı yıldızlar geçidiMüzik Radarı’nda bu hafta yerli ve yabancı yıldızlar geçidi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.