Bugün 23 Nisan müzikle doluyor insan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Tüm Türkiye ama en çok da çocuklar bu bayramı coşkuyla kutluyor. Türkiye'nin dört bir yanında ücretsiz konserlerin yanı sıra çeşitli etkinlikler de gerçekleşecek.

Kültür Sanat 23 Nisan 2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu 7’den 70’e tüm Türkiye2de çeşitli etkinliklerle yaşanacak. Etkinliklerin odağında konserler olsa da çeşitlik tiyatro ve dans gösterileri de bu özel günde en çok da çocuklara gerçek bir bayram sevinci yaşatmak için düzenlenecek. Bugüne kadar hep hafta sonunun nabzını tutan Konser Kurdu, bu kez, bu özel günün şerefine etkinlikleri sıralıyor. Belediyelerin ve kültür sanat kurumlarınının sahiplendiği bu etkinliklerin tamamının ücretsiz olduğunu da belirtelim.

📌23 Nisan sabahı her kentte olduğu gibi İstanbul’da da şehrin meydanında yani Taksim’de resmi tören düzenlenecek. Ancak biz, konserlere odaklandığımız için rotamızı Üsküdar Sahil Meydanı’na çeviriyoruz. İstanbul’da 23 Nisan’da en iddialı programa sahip etkinlik alanlarından biri bu güzel sahil. Türk rap müziğinin yaşayan efsanesi Ceza saat 20.10’da kendi semtinde, Üsküdar’da sahnede olacak.

📌Coşkulu geçeceği her halinden belli olan bu konserin ardından sahne sırası, şu sıralar sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada listelerde zirveyi zorlayan Zeynep Bastık‘ta. Müzisyen saat 21.40’ta sevilen şarkılarını Üsküdar’da seslendirecek.

📌Konserlerin bir diğer adresi Maçka Parkı. Sahnedeyse Hadise var. Konserin başlangıç saati 21.00

📌Saat 18.00’de başlayacak konserde KÖFN, Kasımpaşa’da Haliç kıyısındaki İstanbul Sanat Müzesi’nde sahne alacak.

📌Kentin Anadolu yakasındaki bir diğer buluşmada Aydilge, Çekmeköy Meydanı’nda saat 18.30’da sahnede.

📌Bahçelievler’deki 23 Nisan buluşmasında ise İlyas Yalçıntaş saat 20.00’de Milli Egemenlik Parkı’nda konser verecek.

📌23 Nisan çoşkusu Ankara’da Atatürk Orman Çiftliği’nde yaşanaıyor. Bu gecenin yıldızı ise Edis. Konserin başlama saati 20.00.

📌İzmirliler ise Festival alanında saat 20.00’de başlayacak konserde Yeni Türkü‘nün şarkılarıyla 23 Nisan coşkusunu yaşayacak.

📌Bursa’da bayram sevinci Merinos Park’ta. Saat 18.00’de başlayacak konserde Nil Karaibrahimgil sahnede.

Sertab Erener her dem akustik, Sia ve Paris Hilton'dan düetSertab Erener her dem akustik, Sia ve Paris Hilton’dan düet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.