Britney Spears kararlı: Müziğe asla dönmeyeceğim

Britney Spears son zamanlarda hakkında çıkan albüm iddialarını yalanlayıp bundan sonra yeni bir albüm yapmayacağını söyledi. "Daha yazacak çok şeyim var" diyen müzisyenin kitabını sinemaya uyarlamak için Margot Robbie ve Brad Pitt beklemede.

Kültür Sanat 5 Ocak 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Geçen yıl yayınladığı otobiyografisiyle dikkat çeken Britney Spears 2023’ün en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başarmıştı. 2000’li yıllarda şarkılarıyla listelerde fırtına gibi esen Amerikalı şarkıcı bir süredir müziğe mesafeli. Bu durum kalıcı olacağa da benziyor. 42 yaşındaki şarkıcı basında bir süredir yer alan haberler hakkında konuştu.

Britney Spears: Daha yazacak çok şey var

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Britney Spears “Hakkımda yapılan haberlerin hepsi saçmalık! Sürekli birileriyle albüm hazırladığımı söyleyip duruyorlar. Müzik sektörüne bir daha asla dönmeyeceğim” dedi. Kitap yazmaya odaklandığını belirten müzisyen bundan sonra anılarını kaleme alacağını söyledi, “Ya eğlenmek ya da başka insanlar için şarkı yazıyorum. Kitabımı okuyanlara söylüyorum, hala hakkımda bilmediğiniz birçok şey var” dedi. Amerikalı müzisyen en son 2016’da ‘Glory’ adlı albümünü yayınlamıştı. Heyecanla karşılanan albümden sonra müzisyenden yeni bir çalışma gelmedi.

Albüm yapmayacağını söyleyen Britney Spears bu alanda üretmeye devam edeceğini de söyledi: “Son iki yılda başka şarkıcılar için 20’den fazla şarkı yazdım.” 24 Ekim 2023’te yayınlanan kitabı çok satanlar listesine giren müzisyenin eserini sinemaya taşımak isteyen pek çok talip vardı. Kitabı sinemaya uyarlamak için teklif verenler arasında Margot Robbie, Brad Pitt ve Reese Witherspoon gibi isimler var.

Efsane geri döndü: Plak satışlarında Rolling Stones ve Taylor Swift etkisiEfsane geri döndü: Plak satışlarında Rolling Stones ve Taylor Swift etkisi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.