Olacak iş değil: Britney Spears, Mick Jagger’ı tanımamış

Britney Spears'tan itiraf geldi. 41 yaşındaki yıldız 2001'deki MTV Müzik Ödülleri'nde fotoğraf çektirdiği Mick Jagger'ı tanımadığını itiraf etti. Spears törende unutulmaz bir sahne performansına da imza atmıştı.

Kültür Sanat 8 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
42 yaşındaki Britney Spears'ın iki çocuğu var.

Britney Spears’tan şaşırtan bir itiraf geldi. Amerikalı müzisyen kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda geçmişte büyük utanç duyduğu bir olayı anlattı. 2001 yılında Mick Jagger ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Britney Spears, efsane müzisyeni o dönem tanımadığını itiraf etti. Fotoğraf, 11 Eylül terör saldırılarından 5 gün önce Metropolitan Museum’da düzenlenen 2001 MTV Video Müzik Ödülleri sırasında çekilmişti.

Britney Spears’ı utandıran o an

Britney Spears, 2001 yılındaki MTV Video Müzik Ödülleri sırasında Mick Jagger ile çekildiği fotoğrafı yıllar sonra paylaşırken kendisiyle de alay etmekten geri durmadı. Efsane müzisyen Mick Jagger’ı tanımadığını itiraf eden Britney Spears,  paylaştığı fotoğrafın altına ‘Kiminle konuştuğuma dair tek bir fikrim yoktu” yazdı.

Britney Spears 2001 MTV Müzik Ödülleri’nin yıldızıydı

Britney Spears’ın yıldızının parladığı ilk dönemlere tekabül eden 2001 yılında gerçekleşen MTV Müzik Ödülleri’nde Rolling Stones’un solisti Mick Jagger, sahnede Yılın En İyi Video klibi ödülünü takdim etmişti. 2001’de Yılın Video Klibi Ödülü’nü, ‘Lady Marmalade’ şarkısıyla Christina Aguilera, Lil Kim ve Pink kazanmıştı. Michael Jackson’ın sürpriz yaparak katıldığı ödül gecesinde Britney Spears unutulmaz bir sahne gösterisine imza atmıştı.

Ödül gecesinin sunucusu Kurt Loder, Spears’ın performansı öncesinde efsane müzisyen Mick Jagger’a genç şarkıcının hayranı olup olmadığını sormuştu. Soruyu yanıtlayan Jagger “elbette tanıyorum” diye karşılık vermişti. Zira Britney Spears, bir Rolling Stones klasiği olan ‘Satisfaction’ şarkısını ödül töreninden tam bir yıl önce seslendirmişti.

Taylor Swift - Matty Healy aşkı 33 gün sürdüTaylor Swift – Matty Healy aşkı 33 gün sürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.