Mick Jagger: İlişki durumu karmaşık

79 yaşındaki Mick Jagger ve 2014'ten bu yana birlikte olduğu Melanie Hamrick'in nişanlandıkları iddia edildi. Ancak Jagger'ın temsilcileri haberlerin yanlış bilgilendirilme ve dedikodu olduğunu söylüyor. Nişan kanıtı olarak kabul edilen Hamrick'in parmağındaki yüzük de bağlılık yüzüğüymüş.

Kültür Sanat 3 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Çiftin 2016'da Deveraux Octavian Basil Jagger adını verdikleri oğulları dünyaya geldi.

Bir dahaki sefere uzun süreli ilişkinizde somut bir adım atmanız gerektiğine dair bir yorum duyar ya da taktığınız yüzük nedeniyle nişanlandığınız iddia edilirse yalnız olmadığınızı hatırlayın. Rolling Stones üyesi müzisyen Mick Jagger ve sevgilisi Melanie Hamrick de muhtemelen benzer bir durum yaşıyorlar.

79 yaşındaki Jagger ile 36 yaşındaki Hamrick, 2014’ten bu yana birlikteler, Deveraux Octavian Basil Jagger adında bir oğulları da var. Geçen hafta sonu Jagger ile koreograf ve eski balerin sevgilisi Melanie Hamrick’in nişanlandığı iddia edildi.

Bu bir bağlılık yüzüğü

Nişanlandıkları iddiası ise Hamrick’in arkadaşlarına Jagger’ın kendisine evlenme teklif ettiğini söylediği yönünde. Daily Mail haberi, Hamrick’in parmağındaki yüzük nedeniyle doğru kabul ediyor. Hatta gazeteye konuşan kaynağa göre yüzük, kesinlikle bir nişan yüzüğü ve on yıldır birlikte olan çiftin ailesi de bu haber nedeniyle çok mutlu. Ancak şöyle bir durum var ki Hamrick uzun zamandır yüzük takıyor. Zaten çiftin nişanlandığı yönündeki haberler, bu yılın başlarında Hamrick’in bir elmas yüzük takmış şekilde görülmesiyle başlamıştı. Hatta Hamrick bir röportaj sırasında sol elindeki yüzüğü bağlılık yüzüğü olarak tanımladı. People dergisine de söz yüzüğü olduğunu söyledi.

Haberler gerçek değil

Öte yandan Mick Jagger ve kız arkadaşı Melanie Hamrick’in nişanlandığına dair haberler üzerine, Rolling Stones’un temsilcilerinden biri The Independent’a açıklama yaptı, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

Jagger ve Hamrick, dokuz yıl önce Japonya’da tanışmışlardı. Mick Jagger’ın Melanie Hamrick ile birlikteliğinden doğan oğlunun yanı sıra yedi çocuğu daha var. Sekiz çocuk babası Jagger’ın ilk çocuğu Amerikalı şarkıcı Marsha Hunt ile birlikteliğinden 1970 yılında dünyaya gelen Karis Hunt Jagger. Ünlü müzisyen 1971 ile 1977 yılları arasında Bianca Pérez-Mora Macias ile evliydi ve bu evlilikten kızı Jade Sheena Jezebel Jagger dünyaya geldi.

Raf Gezgini: Özgür ruhlu kadınlarla yola çıkıyoruzRaf Gezgini: Özgür ruhlu kadınlarla yola çıkıyoruz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.