Tuba Ünsal’ın son yatırımı ne? Hande Erçel’in Sabancı ailesiyle arası nasıl: Magazin turu başlıyor

Dedikodu beyni çalıştırıyor ruhu da güldürüp hafifletiyor. Biz söylemiyoruz, İlber Ortaylı hoca söylüyor. Haydi öyleyse haftanın magazin haberleriyle pazar günümüz biraz renklensin ve hafiflesin.

7 Ocak 2024
Tuba Ünsal (solda) Rize'den yayla evi aldı. Hande Erçel Sabancı ailesiyle gayet iyi ilişkiler içinde

ABD’deki Darmouth College bir araştırma yapmış. Buna göre dedikodu yapmak sosyal bağları güçlendiriyormuş. Bu sonuca varmak için Amerika’ya gitmeye gerek yok.

“Dedikoduyla hiç işim olmaz” diyenlerin bile ünlü aşkı, kavgası, skandalı konusunda ne kadar meraklı olduğunu biliyoruz.

Bakın İlber Ortaylı, ‘Zaman Kaybolmaz’ (Nilgün Uysal-İş Bankası Yayınları) adlı kitabında ‘dedikodu’ konusuna nasıl yaklaşıyor: “Dedikodu meraktan yola çıkan bir davranışın uzantısı. Kurduğum bir örgüt var: IGO (International Gossip Organization) Bu beyni çalıştıran, ruhu da güldüren, hafifleten bir durumdur. Sözünü ettiğim yüksek seviyeli ve sofistike dedikodudur. Yoksa bildiğimiz dedikodu değil.”

Hadi, İlber Hoca’nın dediği gibi, ‘Ruhumuz biraz gülsün’… Şu pazar günümüz biraz renklensin.

Kıskançlık kavgası

Devrim Özkan ve Torreira daha önce de kıskançlık yüzünden ayrıldı

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaraylı futbolcu evlilik kararı almıştı. Ancak ne olduysa birbirlerini bir anda takipten çıktılar. Aşk dolu karelerini de sildiler. Çifte yakın bir kaynak “Kıskançlık yüzünden tatsızlık çıktı. Ama Devrim geri adım atmıyor. Yoksa Torreira barışa hazırdı” diyor. İkili daha önce de ayrılmıştı. Sebebi; Torreira’nın, Devrim Özkan’ın mesleğine karışması, kıskançlık yapmasıydı.

Sabancı ailesiyle arası nasıl?

Hande Erçel Hakan Sabancı’nın ailesiyle gayet yakın

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel’in, Sabancı ailesiyle  arasının nasıl olduğu hep merak konusu. Anne Arzu Sabancı, Hande Erçel ile geçen yazdan bu yana birçok davette bir araya geldi. Kendisini muhteşem yalılarında da ağırladı. Araları gayet iyi. Erçel ile müstakbel eltisi Nazlı Sabancı’nın arasından da su sızmıyor. Kaleyi içten fetheden Hande Erçel, sevgilisinin kuzenleriyle de arkadaş.

Dizilerin peşine düştüler

Bazı popçular, dizilere göz dikmiş. Menajerleri, yapımcılara ya da kanallara telefon açıp “Oyuncumuz, birkaç bölüm kadronuzda yer almaya hazır. Ücret de istemeyiz” diyormuş. Hedeflerindeki diziler de ‘Ömer’, ‘Kızılcık Şerbeti’, ‘Yalı Çapkını’, ‘Yargı’ gibi reyting rekoru kıran iddialı yapımlar… Hatta popçulardan biri, rakiplerini elemek için “Kadroya girersem şarkılarımı da bedava kullanırlar” demiş.

Son moda: Rize’de yayla evi

Tuba Ünsal’ın Berlin ve Bali’de de evleri var

Berlin ve Bali’den aldığı evleri kiraya veren Tuba Ünsal son olarak Rize-Fındıklı’dan arsa sahibi olmuş. Buraya küçük bir dağ evi yaptıracakmış. “Arada kaçıp inzivaya çekilmek için tercih ettim” diyor.

Rize yaylalarında 15-20 günlük tatil yapan diğer yıldızlar Tarkan, Berrak Tüzünataç, Edis, Jessica May. Bu arada Cem Yılmaz’ın, Levent’teki evini satışa çıkardığını, artık Çatalca’daki çiftliğinde yaşadığını da ekleyelim. Yılmaz bu villayı Emel Sayın’dan almış, 1.5 yıl dekore ettikten sonra geçen yıl taşınmıştı.

Şimdiden adalara hücuma

Sosyetenin 2024 yazında da değişmez rotası yine Yunan adaları olacak gibi… Birkaç ünlü aile, şimdiden lüks villalarını kiraya vermiş. Mayıs-Eylül arası gidip gelmek için Yunan adalarından ev kiralamışlar. “Yaza daha kaç ay var, erken değil mi” derseniz, değil! Çünkü yaza kalan, sona kalıyor.

DM’den sorulan estetik sorusu

Oyuncu Büşra Tekin’in estetiği çok beğenildi ki herkes kimin yaptığının peşine düştü

Bu aralar oyuncu Büşra Pekin’in telefonları susmuyor, söylediğine göre; DM kutusu da mesajlarla dolup taşıyor. Kendisine sorulan şu: “Estetiğini kim yaptı?” 15 kilo verdikten ve meme küçültme ameliyatı yaptırdıktan sonra değiştiğini söyleyen Büşra Pekin sadece ‘yüz çekme bandı’ kullandığını söylüyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.