Kerem’in sırrını Tete ifşaladı: Stresten dişlerim kırılıyor

Galatasaray’da gösterdiği performansla taraftarına bir türlü yaranamayan Kerem Aktürkoğlu’nun sıkıntısını Tete’nin sosyal medya paylaşımı açığa çıkardı. Stresten dişlerini sıktığını anlatan Kerem dişinin aynı yerden iki kez kırıldığını söyledi.

Spor 4 Şubat 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Galatasaray’ın Gaziantep FK’yı 2-1’le mağlup ettiği maçta Kerem Aktürkoğlu oyundan alınırken bir grup taraftar tarafından ıslıklanmıştı. Olay esnasında ve maç sonunda üzüntüsü yüzüne de yansıyan Kerem’in bu stresle başa çıkmakta zorluk yaşadığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılara yeni transfer olan Carlos Vinicius için Florya’da medya çekimi yapıldığı esnada vatandaşı Tete oyuncuyu kameraya aldı. Bu esnada kamera arkasında konuştuğu duyulan Kerem Aktürkoğlu’nun dert yandığı duyuldu. 

‘Doktor stresten diyor’

Dişleriyle ilgili yaşadığı sorunu bir kulüp personeline anlatan Kerem’in “Çarşamba günü dişimi kırdım. İkidir aynı yerden kırılıyor. Doktor bana dişini çok sıkıyorsun dedi” şeklinde konuştuğu duyuldu. Tete paylaşımı kısa süre sonra kaldırdı, fakat ilgili video sosyal medyada hızla yayıldı. 

 

Islıkla protesto edildiği Gaziantep FK maçı öncesi oynanan Trabzonspor ve İstanbulspor maçlarında ikişer golle yıldızlaşan Kerem Antep karşısında yine günah keçisi ilan edilmişti. Samsunspor deplasmanındaki galibiyetin ardından maç sonu üçlüsü için deplasman tribününe çağırılıp gönlü alınmaya çalışılan oyuncu memnuniyetsiz yüz ifadesiyle dikkat çekmişti. 

Galatasaray'ın vazgeçilmez günah keçisi: Kerem AktürkoğluGalatasaray’ın vazgeçilmez günah keçisi: Kerem Aktürkoğlu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.