Jennifer Lopez bilet satamayınca konserlerini iptal etti

Jennifer Lopez turnesinden istediğini bulamadı. Dokuzuncu albümünü yayınlayan müzisyen bunu kutlamak için çıkacağı turnede yeterli bilet satamadı. Bunun üzerine de ABD'deki Cleveland ve Nashville konserleri iptal edildi.

Kültür Sanat 5 Nisan 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Jennifer Lopez cephesinde işler istediği gibi yürümüyor. Geçen ay dokuzuncu stüdyo albümünü yayınlayan müzisyen turne programını da açıklamıştı. ‘This is Me… Now’ adlı yeni albümü için Amerika Birleşik Devletleri’nde turneye çıkmaya hazırlanan şarkıcı hayal kırıklığına uğradı. Zira müzisyenin konserleri umduğu ilgiyi görmedi.

Jennifer Lopez istediğini bulamadı

‘This is Me… Now”ın son albümü olacağını ima eden Jennifer Lopez konserleri ilgi görmeyince bazı kentlerdeki programını iptal etti. Cleveland ve Nashville gibi büyük kentlerde biletleri satılmayınca müzisyen bu şehirlerde konser vermekten vazgeçti. Daha önce az sayıda bilet satın alan müzikseverlere paralarının iade edileceği açıklandı. Yayınlandığında müzik eleştirmenleri tarafından beğenilen albüme rağmen müzisyenin turne programının ilgi görmemesi şaşkınlıkla karşılanıyor.

Müzik Radarı'nda bu hafta: Kargo'ya saygı serisi, Jennifer Lopez ve Kanye West yenileriMüzik Radarı’nda bu hafta: Kargo’ya saygı serisi, Jennifer Lopez ve Kanye West yenileri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.