Damien Chazelle’den film müjdesi: ‘Babylon’un devamı geliyor

Damien Chazelle, yeni bir filmle geri dönüyor. Yönetmen kendisini hayal kırıklığına uğratan Margot Robbie ve Brad Pitt'li son filmi 'Babylon'un hikayesini devam ettirecek. Bilgiler kısıtlı ancak isimsiz film 2025'te izleyicilerle buluşacak.

Kültür Sanat 13 Nisan 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

‘Whiplash’, ‘La La Land’ ‘First Man’ ve son olarak ‘Babylon’ filmlerini yöneten Damien Chazelle’den yeni bir film geliyor. Üstelik kendisini hayal kırıklığına uğratan Margot Robbie ve Brad Pitt’li ‘Babylon’un hikayesini devam ettirecek.

Chazelle, şimdilik isimsiz olan filmi yazıp yönetecek. Paramount’un yapımcılığını üstlendiği isimsiz film yönetmenin altıncı uzun metrajlı filmi olacak. Hiçbir olay örgüsü veya oyuncu açıklanmadı, ancak filmin gelecek yıl sinemalarda olması bekleniyor. 

Margot Robbie ‘Babylon’un başrolündeydi. Film gişe başarısıyla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Yönetmen ve stüdyo en son Brad Pitt ve Margot Robbie’nin başrollerini üstlendiği Hollywood destanı ‘Babylon’da birlikte çalıştı. Film, küresel gişede 63 milyon dolar hasılat elde etti ve yurtiçi getirilerden gelen 15,3 milyon dolarlık hayal kırıklığı yarattı. Bildirilen bütçe 80 milyon dolardı.

Chazelle kısa süre önce, en azından finansal olarak, ‘Babylon’un “hiç işe yaramadığını” ve bir sonraki filmini çekip çekemeyeceğinden endişe ettiğini itiraf etmişti. Görünen o ki yönetmen yeni filmiyle kendine bir şans daha tanımaya ikna oldu. Yönetmen, 80. Venedik Uluslararası Film Festivali için uluslararası jürinin başkanlığını üstlenmiş ayrıca yakın zamanda Bradley Cooper’ın yer aldığı Louis Vitton reklam filmini çekmişti.

Haşmet Topaloğlu'dan festivalcilere 12 filmlik müdavim listesiHaşmet Topaloğlu’dan festivalcilere 12 filmlik müdavim listesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.