Galatasaray taraftarı kombineyi göremedi!

Galatasaray 2024-2025 sezonu kombine satışını yapacağını duyurdu ancak taraftar siteye bile giremedi. Biletlerin anında tükenmesine isyan geldi: Genel satışa çıktı mı ki!

Spor 10 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Galatasaraylı taraftarlar kombinelerin anında bitmesine tepki gösterdi.

Üst üste ikinci sezon şampiyonluğa koşan Galatasaray’da mevut kombine yenileme dönemi sona erdi. Kalan kombineler için satışın bugün saat 14.00 itibariyle yapılacağı duyruldu.

Ancak satışı yapan Passolig sitesi 14.00’ten itibaren yoğunluktan ulaşılamaz hale geldi. Yoğunluk nedeniyle binlerce vatandaş kombine sayfasına ulaşamadı. Galatasaray resmi sosyal medya hesabından saat 14.20’de yapılan açıklamada 2024-2025 sezonu için genel satışa çıkan kombinelerimiz tükendiği duyruldu.

Sosyal medya platformu X’ten yapılan bu açıklamanın altına yorum birçok Galatasaray taraftarı duruma isyan etti. Bazı yorumlar şöyle…

* Armanın Peşinde: Genel satışa çıkamayan…

* Clup Regista: Genel satışa çıktı mı ki!

* Uğur 1905: Bir kişi bile aldık dememiş, Nereye sattınız ya tanıdıklara torpil mi geçtiniz?

* Kayhan Ayhan: 4 dakikada nasıl biter. Bir türlü anlamıyorum biletlerde de böyle. Toplu toplu alıp tüketiyorlar. Bir çözüm şart buna.

* Umberto Arte: Passo açılmadan tükendi nasıl oluyor? O biletler yıl boyu karaborsada satılacak.

Kombine fiyatları ne kadar?

Galatasaray’da kombine fiyatları 14 bin TL’den başlıyor ve en pahalısı 112 bin 500 TL. Sarı kırmızılı takımın kombinesini alanlar hazırlık karşılaşmaları hariç bu sezon 19 Süper Lig, üç Şampiyonlar Ligi, bir Avrupa Ligi, üç Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve üç Türkiye Kupası olmak üzere toplam 26 resmi maçı seyretme imkanına sahip oldu. Gelecek sezon Süper Lig’de takım sayısının azalması ve olası şampiyonluk halinde Şampiyonlar Ligi play-off’unda tek maç olması nedeniyle bu sayının düşme ihtimali bulunuyor. Ancak Cim Bom, Şampiyonlar Ligi’nden elense bile yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek. Türkiye ve Avrupa kupalarında yola devam edilmesi halinde bu sayıya yakın maç oynanacak.

Galatasaray taraftarından kombineye hücumGalatasaray taraftarından kombineye hücum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.