Galatasaray taraftarından kombineye hücum

G.Saraylı taraftarlar kombine biletler için Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne hücum etti. Kilometrelerce kuyruk oluştu. Yenileme fiyatları 12 bin TL ile 90 bin TL arasında değişiyor.

Spor 4 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Galatasaraylı taraftarlar kombinelerini yenilemek için kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Galatasaray’da taraftar, sezonun tamamını neredeyse kapalı gişe oynadı. Kendi sahasında Süper Lig’de bu sezon yaptığı tüm maçları kazanan sarı kırmızılıların bu başarısında seyircinin rolü büyük.

Galatasaray yönetimi, yeni sezon kombinelerini satışa çıkardı. Öncelikle yenileme için başvuru yapanlar kombinelere büyük ilgi gösterirken, yenileyip yerini değiştirmek isteyenler ise cuma ve cumartesi saatlerce bekledi ve kilometrelerce kuyruk oldu. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde yenileme için gece geç saatlerden itibaren sıraya giren taraftarlar, yanlarında getirdikleri sandalyelerde oturup masalarda çaylarını içerken kuyruk stat dışına kadar taştı. Galatasaray’da kombine yenileme fiyatları 12 bin ile 90 bin TL arasında değişiyor. Yeni kombine isteyenler ise daha yüksek bir ücret ödeyecek.

Sarı-kırmızılı kulübün 2023-24 sezonundaki tribün geliri de tarihe geçti. Loca sayısını 198’den 221’e çıkaran yönetim, buradan 6 milyon dolarlık ek kazanç elde ederken loca-VIP-koltuk-kombine ve maç bileti gelirlerinden bu sezon 1.5 milyar TL kazandı. Yönetimin 2024-25 hedefi ise 2.8 milyar TL.

Süheyl Batum, Florya yüzünden aday olmuşSüheyl Batum, Florya yüzünden aday olmuş

Dursun Özbek'in listesi ortaya çıktı: Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak ayrıntısıDursun Özbek’in listesi ortaya çıktı: Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak ayrıntısı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.