‘Öldü’ bile denmişti… Kanser tedavisi gören Prenses Kate aylar sonra görüntülendi

Hakkında 'öldü' iddiaları ortaya çıkan ve sonrasında kanser tedavisi gördüğü açıklanan Galler Prensesi Kate, Noel'den beri ilk kez toplum önüne çıktı.

Popüler 15 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Kate Middleton. Fotoğraf: Shutterstock

Günlerce izine rastlanılamayan, hakkında birçok spekülasyon çıkan İngiltere’nin Galler Prensesi Catherine (Kate) Middleton, kanser tedavisine başladığını duyurduktan beş ay sonra kamuoyu önünde görüntülendi. Kemoterapi tedavisi gören 42 yaşındaki prenses Noel’den bu yana ortalıkta görünmüyor, stresten uzak durmak adına inziva yaşamı sürüyordu. Aylar sonra görüntülenen Kate, hayranlarını da sevindirmiş oldu.

Kate’in aylar sonra ortaya çıkışı, Kral 3’üncü Charles’ın doğum günü vesilesiyle gerçekleşti.  Başkent Londra’nın merkezinde Kral 3’üncü Charles’ın doğum günü sebebiyle “Renkleri Birleştirmek” isimli askeri geçit töreni düzenlendi. Kate de bu askeri geçit törenine katılmak için eşi Prens William ve üç çocuğuyla birlikte Buckingham Sarayı’na gitti.

Geçit törenine çocuklarıyla birlikte bindiği bir at arabasıyla katılan Prensese sokaklarda toplanan kalabalıklar el sallayıp tezahürat yaptı. Bir sürü insan yağmura rağmen sokakları doldurmuştu.

Ancak kalabalıklar arasında sadece Prenses Kate’i ve Kraliyet ailesini görmek isteyenler yoktu. Her zaman olduğu gibi monarşi karşıtları da Londra sokaklarında yerini almıştı. Monarşinin sona ermesini isteyen küçük bir grup, prensesin aracının geçtiği esnada araba içindeki Kraliyet ailesi üyelerini yuhaladı.  Kral Charles da eşi Kraliçe Camilla ile ayrı bir arabaya bindi. Ardından kraliyet ailesinin diğer üst düzey üyeleriyle birlikte at sırtında Veliaht Prens William geldi.

Şık kıyafeti ve gülen yüzüyle dikkat çeken Prenses her zamanki gibi bakımlı ve güzel görünüyordu. Kate, ardından töreni sarayın geçit alanına bakan bir penceresinden izlerken bazı ayrıntıları çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis’e anlattı.

Sonrasında kraliyet ailesi hep birlikte balkona çıkarak selam verdi ve fotoğraf çektirdi. Töreninin ardından arabaya binen Kate, kalabalığa el salladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.