Depeche Mode Şöhretler Kaldırımı’nda

Los Angeles'taki Şöhretler Kaldırımı'na eklenecek isimler açıklandı. Bu yıl listede İngiliz topluluk Depeche Mode ve Hollywood efsanesi Jane Fonda, İrlandalı oyuncu Colin Farrell ve 2016'da hayatını kaybeden pop yıldızı Prince de var.

Kültür Sanat 29 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Depeche Mode geçen yıl yayınladıkları albümleri kapsamında başarılı bir turne dönemi geçirmişti.

Los Angeles’taki Hollywood Bulvarı’nda ismi yer alacak yeni isimler belli oldu. Bulvarın Şöhretler Kaldırımı olarak da bilinen bölümüne Hollywood efsanesi Jane Fonda’nın yanı sıra İrlandalı oyuncu Colin Farrell, 2016 yılında hayatını kaybeden pop yıldızı Prince ve İngiliz topluluk Depeche Mode’un ismi eklenecek. Kaldırımda yer alacak bir diğer isimse İngiliz eski futbolcu David Beckham.

Marilyn Monroe’dan Elia Fitzgerald’a, George Harrison’dan Godzilla’ya sanat ve eğlence dünyasından çok sayıda ismin yer aldığı Şöhretler Kaldırımı’na artık gelenekselleştiği üzere her yıl yeni isimler ekleniyor. Los Angeles’ın en çok ziyaret çeken noktalarından biri olan Hollywood Bulvarı’ndaki Şöhretler Kaldırımı’nda bir yıldız içerisinde yer almak prestijli bir durum olarak da kabul ediliyor.

Prince için anma, Depeche Mode için tören

Her yıl ismi Şöhretler Kaldırımı’na eklenenler için tören düzenleniyorken hayatta olmayanlar için de bir anma gerçekleştiriliyor. 2025’te ismi kaldırıma eklenecekler arasında yer alan Prince için de bir anma gerçekleştirilecek. 2016 yılında hayatını kaybeden pop yıldızının yanı sıra müziğin yaşayan efsanesi Depeche Mode grubu da gelecek sene Şöhretler Kaldırımı’nda olacak. 2022’de klavyecileri Andy Fletcher’in ölümüyle büyük yara alan ancak yine de yeni albümlerini dinleyiciyle buluşturan İngiliz topluluk yoluna Dave Gahan ve Martin Gore ile devam ediyor. İkili, birçok şehri kapsayan turneleriyle geçen sene yeni albümleri ‘Memento Mori’yi tanıtmıştı.

Yamaç evlerin ardından Zeugma antik kenti gün yüzüne çıkarılıyorYamaç evlerin ardından Zeugma antik kenti gün yüzüne çıkarılıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.