Emily Blunt: Ben ettim sen etme kızım

Emily Blunt, kızlarının oyuncu olmasına karşı. Ünlü İngiliz oyuncu mesleğinin zorlukları nedeniyle kızlarını oyunculuktan uzak tutuyor. Çocuklarının her ne kadar oyuncu olmasını istemese de İngiliz oyuncu, mesleğine aşık olduğunu da vurguladı.

Kültür Sanat 10 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
2010 yılında evlenen Emily Blunt'ın bu evlilikten iki kızı var.

Emily Blunt, evli, mutlu çocuklu yaşantısına devam ediyor. Başarılı İngiliz oyuncu, mesleğine de tutkuyla bağlı. Elbette bu durum Emily Blunt’ın oyunculuğuna da yansımış durumda. 2010 yılında ABD’li yönetmen ve oyuncu John Krasinski ile evlenen Emily Blunt’ın bu ilişkisinden iki çocuğu var.

Emily Blunt örnek anne olarka gösteriliyor

Blunt, çocuklarının oyuncu olmasına epey karşı. Çocuklarıyla kurduğu bağ ve iletişim büyük takdir toplayan Emily Blunt, Jimmy Fallon’ın programında aktardığı bir anı hafızalara kazımıştı. Çocuklarını İngiliz aksanıyla yetiştirmek isteyen Emily Blunt bu konuda başarılı olamayışını Jimmy Fallon’ın programında esprili bir dille anlatmıştı.

Blunt, kızlarının oyuncu olmasına karşı

Emily Blunt, insanlar ona kızlarının oyuncu olmak istediklerini söylediklerinde sektörün ne denli sert ve yargılayıcı olabileceği hatırlatıyor. ‘Şeytan Marka Giyer’ ve ‘Sessiz Bir Yer’ filmlerindeki rolleriyle tanınan aktris, işine “çılgın bir aşkla bağlı” olduğunu ancak tuzakların da farkında olduğunu itiraf etti. Blunt, Harper’s Bazaar’a verdiği demeçte film endüstrisinde kadınların karşılaştığı zorlukları özetledi: “İnsanlar bana ‘Kızım oyuncu olmak istiyor’ dediğinde ‘Sakın yapma!’ demek istiyorum çünkü bu zor bir sektör ve çok hayal kırıklığı yaratabiliyor. Pek çok insan size olayları kişisel algılamamanızı söylüyor ama bu tamamen kişisel. Özellikle de nasıl göründüğünüze göre değerlendiriliyorsanız. İşin bu tarafına da katlanmak zorundasınız.” dedi.

Tüm zorluklara rağmen mesleğini çok sevdiğinin altını çizen 40 yaşındaki İngiliz oyuncu Emily Blunt, “Oyunculuğu gerçekten bırakmak istemiyorum; onu çok seviyorum” diyerek işine duyduğu derin tutkuyu da belirtti.

Margot Robbie, Barbie'yi anlattı: Hiç aklımda yoktuMargot Robbie, Barbie’yi anlattı: Hiç aklımda yoktu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.