Anne Demir konuştu: İkisi birlikte mutlu, bana söz yok

Son dönemin parlayan şarkıcılarından Mert Demir'in annesi konserden önce magazin sorularına boğuldu. Oğlunun Serenay Sarıkaya ile ilişkisi hakkında konuşmaktan imtina etti: İkisi birbiriyle mutlu, bana söz yok. 

Magazin 23 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bir süredir birlikte.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir… İkisi de kendi alanlarının başarılı temsilcilerinden. Hayranları bol. Hal böyle olunca ilişkileri de çok merak ediliyor; her hareketleri, yorumları, ilişkilerine dair bilgiler magazin basını için haber değeri taşıyor.

Oğlunun Harbiye Açıkhava’daki konserini izlemeye giden anne Gülgün Demir de bu nedenle magazin basınının sorularına boğuldu. Girişte önce ısınma sorularıyla karşılandı: Oğlunuzu nasıl buluyorsunuz sahnede, bu kadar sevilmesini neye bağlıyorsunuz. “Oğlum doğal davranıyor, evde nasılsa sahnede de aynı. Samimi ve dürüst. İçinden geldiği gibi davranıyor.”

Hemen ardından asıl konuya geldi muhabirler, Serenay Sarıkaya ile birlikteliği hakkında ne düşündüğünü sordu. Anne Demir ‘in cevabı”İkisi birbiriyle mutlu bana söz yok” oldu.

Bu cevap kesmedi, çiftlere dair en sevilen soru geldi: Evlilik. “Evlen bu kızla dediniz mi” diye sordu bir muhabir ve “Kendileri nasıl hissederse öyle olur” cevabını aldı. Bu cevap da ‘başlık potansiyeli’ taşımıyordu muhabirler için. Son bir deneme: “Sizin tahmininiz ne?” En sonunda anne Demir “Bana sormayın onların bileceği iş” diyerek yoluna devam edecek gibi oldu. Arkadan bir ses daha, ben bitti demeden bitmez diyor adeta: “İlişkiyi onaylıyorsunuz yani?” “Aynen” dedi ve yürüdü gitti Gülgün Demir.

Konser başlamak üzere, seyirciler yerini almış. Anne Demir en önde oğlunun sahneye çıkmasını bekliyor. Ama o da ne? Yine mikrofonlar uzatılıyor, yine Serenay Sarıkaya soruluyor. Sonunda istediklerine az da olsa yakın bir cevap alıyor muhabirler: “Çok sıcakkanlı, çok iyi bir kız. Oğlum mutlu ben mutluyum o kadar.”

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.