Kayboldu denen Cephas spor salonunda çıktı

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü’nün Jamaikalı futbolcusu Renaldo Cephas kayboldu. Teknik Direktör Cihat Arslan oyuncuya ulaşamadıklarını belirtti. Oyuncu spor salonundan hikaye paylaştı.

Spor 12 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Kayıp denen Cephas spor salonundan çıktı.

Ankaragücü geçen sezon Süper Lig’den düştü. TFF 1. Lig’de ilk hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor’u yenen ekipte krizler bitmedi. Özellikle Jamaikalı futbolcu Renaldo Cephas’ın durumu tartışma konusuydu. Antrenmanlara çıkmayan oyuncu kadroya yazılmış olsa da Urfa maçında da stadyuma gelmedi ve maça çıkmadı.

Teknik Direktör Cihat Arslan oyuncunun durumu hakkında “Gelmediğine dair noter tespiti yapmak için kadroya yazdık. Cephas antrenmanlara gelmiyor, maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz” dedi. Cephas spor salonundan hikaye paylaşarak merakı giderdi. Cephas “Pozitif ol” mesajını paylaşırken bir sonraki hikayesinde de çalışmalarını video olarak takipçileriyle paylaştı. 24 yaşındaki futbolcu Ağustos 2023’te Makedon ekibi Shkupi’den alınmıştı. Bonservisine 400 bin euro ödenen oyuncu geçen sezon oynadığı 39 maçta yedi gol ve üç asistle oynamıştı.

Renaldo Cephas hazırlıklarını sürdürüyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.