Fermin Lopez’e suçüstü: Kaçak yayın

Barcelona LaLiga'da sezonu Valencia deplasmanında açtı. Karşılaşmayı 2-1 kazandılar. Kadroda bulunmayan ve takımını ekran başında destekleyen Fermin Lopez suçüstü yakalandı.

Spor 18 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Barça'nın yıldızı yakalandı.

LaLiga ekiplerinden Barcelona, Valencia deplasmanında yeni sezonu açtı. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ekip zorlu deplasmandan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Barça’nın değerli isimlerinden Fermin Lopes karşılaşmada forma giymedi. Oyuncu takımını ekran başından destekledi. Destek verirken yaptığı paylaşım olay oldu. Fermin’in takım arkadaşlarına “Haydi Takım” yazarak paylaştığı görüntüde kaçak yayın izlediği ortaya çıktı.

LaLiga Başkanı Javier Tebas ve LaLiga Korsanla Mücadele Birimi son saatlerde Birleşik Krallık’ta iki kişinin görsel-işitsel dolandırıcılık suçundan tutuklanıp hapse atılmasını yakından takip ediyor. Tebas X hesabından “Düşüyorlar. Bazıları görsel-işitsel dolandırıcılık (korsanlık) hakkında şaka yapıyor, ama sonra şikayetler gelecek. Bu hırsızlara bir son vereceğiz” demişti.

Fermin durumu fark ettikten dakikalar sonra attığı gönderiyi sildi ancak çoktan yakalanmıştı. Oyuncu hakkında herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor, ancak sadece İspanyol futbolunun değil Avrupa futbolunun da en büyük dertlerinden kaçak yayını bizzat bir futbolcunun kullandığını görmek sosyal medyanın ana konularından biri oldu.

Yayıncı değişmedi... Üç yıl daha beIN SportsYayıncı değişmedi… Üç yıl daha beIN Sports

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.