Barcelona’ya Vallecano şoku… Atletico özel formasıyla zafere koştu

La Liga’da lider Barcelona, konuk olduğu Rayo Vallecano deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Atletico Madrid ise 120. yılına özel giydiği formalarla çıktığı maçta Mallorca’yı 3-1’le geçti.

Spor 27 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Barcelona'nun 7 maçlık yehilmezlik serisi Vallecano karşısında son buldu. çelmesi...

La Liga’da 11 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Barcelona, Real Madrid’in kaybettiği haftada Rayo Vallecano’ya konuk oldu. Alınacak 3 puan, son 7 haftaya 14 puan önde girmek anlamına gelecekti. Ancak maç Barcelona’nın istediği gibi başlamadı. Rayo Vallecano, 19. dakikada Alvaro Garcia ile öne geçti. İlk yarı 1-0 bitti.

Ev sahibi ikinci yarının başında Real Madrid altyapısından yetişen Fran Garcia skoru 2-0 yaptı. Barcelona 83’te Robert Lewandowski ile farkı bire indirdi ancak bu gol Katalan takımına yetmedi. Barcelona, ligde 7 maç sonra kaybetti ve Real Madrid’le aradaki fark 11’de kaldı. Rayo Vallecano ise 43 puanla 9. sırada.

Çağlar Söyüncü İspanyol devine imza attıÇağlar Söyüncü İspanyol devine imza attı

Atletico Madrid özel formasıyla 3 puanı kazandı

120. senesini İstanbul’da Beşiktaş’la oynadığı depremzedelere yardım maçıyla kutlayan Atletico Madrid, bu özel yıla özel formalarını giydiği maçta Mallorca’yı ağırladı. Konuk ekip, 20. dakikada Matija Nastasic’in golüyle öne geçti. Atletico, 45+2’de Rodrigo de Paul ile beraberliği yakaladı. Atleti, ikinci yarıya golle başladı. Alvaro Morata, 47’de takımını öne geçirdi. Yannick Carrasco ise 77’de sonucu belirleyen golü attı. 3-1’lik sokrla Atletico Madrid puanını 63’e çıkardı ve ikinci Real Madrid’le arasındaki puan farkını ikiye düşürdü.

Atleti, 120. yıl özel formasıyla zafere gitti…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.