Yine arazi anlaşmazlığı yine cinayet: Üç ölü var

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan iki aile barışmak için toplandı. Ancak bu barış toplantısında kan aktı ve üç kişi öldü.

Gündem 30 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Acil servis.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı vardı. Aileler dün öğle saatlerinde barışmak için bir araya geldi. Ancak bir süre sonra yeniden tartışma çıktı, tartışma kavgaya dönüştü. Taraflar barışmak için geldikleri yere silah da getirmişti.

Kimin ateşlediği bilinmeyen tabancalardan çıkan kurşunlar Muzaffer Akbulut, ikizi Turan Akbulut ve biri kadın dört kişiye isabet etti. Kavgayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Haber verilmesiyle mahalleye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi ikiz kardeşlerle birlikte Ahmet Akbulut’un yaşamını yitirdiği belirledi. Dört yaralı Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma hastane çevresinde önlem alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Arazi davası iki ilin sınırını değiştirdi: Ahlat, dolayısıyla Bitlis 1,270 dönüm büyüdüArazi davası iki ilin sınırını değiştirdi: Ahlat, dolayısıyla Bitlis 1,270 dönüm büyüdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.