Bolu’da Eze’nin gecesi: Pendikspor’un yüzü gülüyor

TFF 1. Lig'de Boluspor, evinde Pendikspor'a 2-1 mağlup oldu. İstanbul ekibinde Eze iki gol atarak takımını galibiyete taşırken Boluspor’un tek sayısı penaltı vuruşu sonrası Oğuz Kaan Güçtekin’den geldi.

Spor 13 Eylül 2024
Pendikspor, deplasmandan üç puanla dönmeyi başardı.

TFF 1. Lig’in beşinci haftasının açılış maçı Boluspor ile Pendikspor arasında yapıldı. İstanbul ekibi ilk yarıda üstün gözüktü. 43’te kaleciyle karşı karşıya kalan Eze, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. İlk yarısının uzatma dakikalarında Pendiksporlu Eze bir kez daha gole yaklaştı. Kaleci Çağlar’ı geçen futbolcunun vuruşunu Fethi Özer çizgiden çıkardı. İlk yarı 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarının hemen başında Pendikspor farkı ikiye çıkardı. Boluspor savunmasındaki hatayı değerlendiren Eze, bu kez kaleci Çağlar’ı geçtikten sonra hata yapmadı. 81’de Bolsupor puan için ümitlendi. Ceza sahası içinde Mukairu’ya yapılan müdahale sonucunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Oğuz Kaan Güçtekin farkı bire indirdi. Pendikspor’da Nuno Sequeira 90+2’de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bolsupor baskısını yoğunlaştırsa da maç 2-1 konuk takımın galibiyetiyle sonuçlandı.

Dört dörtlük Dortmund: Nuri Şahin tam gazDört dörtlük Dortmund: Nuri Şahin tam gaz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.