Ödülün sahibi geri geldi: Haluk Bilginer Emmy’ye yeniden aday

Haluk Bilginer ikinci kez Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday gösterildi. 2019'da 'Şahsiyet' dizisindeki performansıyla ödülü kazanan Bilginer, dizinin ikinci sezonuyla da aday oldu.

Kültür Sanat 20 Eylül 2024

Haluk Bilginer Uluslararası Emmy Ödülleri’ne yeniden aday. ‘Şahsiyet’teki Agâh Beyoğlu rolüyle 2019’da ödülü kazanan Bilginer, dizinin ikinci sezonundaki performansıyla yeniden En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde heykelciği kazanmak için 21 ülkeden 56 Aday 14 farklı kategoride yarışacak. 52. Uluslararası Emmy Dünya Televizyon Festivali, 22-24 Kasım tarihleri ​​arasında New York’ta düzenlenecek.

Haluk Bilginer’in En İyi Erkek Oyuncu dalındaki adaylığının yanı sıra ‘Sefir’ dizisi de En İyi Pembe Dizi kategorisinde aday gösterildi. Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı dizi ATV’de yayınlanıyor.

Haluk Bilginer’in adı Oscar için de geçiyor

97. Oscar Ödülleri 2 Mart 2025’te sahiplerini bulacak. Her yıl olduğu gibi Oscar tahminleri de başlandı. Variety’de yer alan ilk tahminlere göre ‘Maria’ filminin başrol oyuncuları Angelina Jolie ve Haluk Bilginer de güçlü aday. 70 yaşındaki oyuncu filmde Yunan armatör Aristotle Onasis’i canlandırıyor.

Dostluk, muhabbet ve aşk vizyona can geldi!Dostluk, muhabbet ve aşk vizyona can geldi!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.