Haluk Bilginer Angelina Jolie’yle neden buluşamadı?

Haluk Bilginer başrolü Angelina Jolie ile paylaştığı ‘Maria’ filminin Venedik’deki galasına katılmamıştı. Sebebiyle ilgili söylenti Bilginer'in menajerine uzanıyor. Sarıkaya elbisesini nasıl taşıdı? Mehmet Aslantuğ'un öpücüğü nasıl havada kaldı.

30 Eylül 2024
Angelina Jolie, Haıuk Bilginer

Venedik krizi

Haluk Bilginer, başrolünü Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile paylaştığı ‘Maria’ filminin Venedik’deki galasına katılmamıştı. Usta oyuncunun ekibi, Haluk Bilginer’in ‘Kel Diva’ oyununun provalarına hazırlandığını, çok yoğun olduğunu, bu sebeple dünyaca ünlü festivale katılamadığını bildirdi.

Angeline Jolie ve Haluk Bilginer

Tiyatro ve sinema camiası bu mazeretin ardında olup bitenleri konuşuyor. ‘Aramızda Kalmasın’ programında yer alan haber şöyle:

Haluk Bilginer, İngiltere’de dünyaca ünlü oyuncuların yer aldığı bir ajansla çalışıyor. Ajans festival organizatörlerine Haluk Bilginer’in yüksek bir ücret karşılığında galaya katılabileceğini iletmiş. Yüzbinlerce euro telaffuz edilmiş. Bilginer’in bundan haberi olmamış. Ancak uluslararası bir oyuncu olduğu ve bu konuda iyi bir çevresi bulunduğundan haber tez zamanda kulağına gelmiş. Tabii kıyamet kopmuş!

Gemileri yakan Bilginer festivale son anda katılmama kararı almış. Oyuncuların bazı uluslararası festivallere ve orada gerçekleşen galalara yüksek ücretler karşılığında katıldığını da belirtelim. Bu starına göre değişiyor. Örneğin Haluk Bilginer’in rol arkadaşı Angelina Jolie, festival kaşesi en yüksek olan Hollywood yıldızları arasında.

Serenay Sarıkaya’nın ekonomik tarzı, Mehmet Aslantuğ’un havada kalan selamı

Gelelim ‘Altın Koza Film Festivali’ne… Festivale magazin açısından 2 sahne damga vurdu. Serenay Sarıkaya’nın tarzı ve Mehmet Aslantuğ ile Levent Özdilek arasındaki gerilim…

Serenay Sarıyaka ödül törenine gelirken giydiği elbise internette çok ilgi görüyor

Serenay Sarıkaya’nın bugüne kadar katıldığı davet, etkinlik ve festivaller düşünülürse bu en ekonomik tarzı. Elbisesi 8 bin 950 TL. Ve şimdiden internetteki alışveriş sitelerinde kapış kapış gidiyor. Ama mesele elbise değil, kimin giydiğinde öyle değil mi?

Sarıkaya’nın yerinden kalkıp ödül vermek üzere sahneye yürüdüğü anlar sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Çünkü bu son derece sade elbisenin hakkını fazlasıyla verdi.

Aslantuğ ve Özdilek arasındaki girilimi sadece çok yakınındakiler fark etti

Gelelim, Mehmet Aslantuğ-Levent Özdilek gerilimine…

Ödülün yapıldığı salona giren Levent Özdilek, kendisiyle tokalaşıp yanağından öpmek isteyen Mehmet Aslantuğ’un yüzüne bakmadı. Aslantuğ’un öpücük hareketi havada kaldı. Görüntüler sosyal medyada bir anda viral oldu. Özdilek hemen sonrasında Mehmet Aslantuğ’un yanına gidip sarıldı, öpüştüler. “Yanlış bir anlaşma olmuş” denildi. Ama festival için Adana’da bulunan ve olaya şahit olan birkaç sinemacı diyor ki: “Levent Özdilek yıllardır Mehmet Aslantuğ’u çekemez.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.