Hakan Çalhanoğlu, transfer iddialarını yanıtladı

A Milli Futbol Takımı Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri'nde ödüle layık görüldü. Çalhanoğlu devamında yaptığı açıklamada transfer iddialarını yanıtlayarak, "sözleşmem var" dedi.

Spor 22 Ekim 2024
Hakan Çalhanoğlu ödüle layık görüldü.

Serie A ekiplerinden Inter’de forma giyen A Milli Futbol Takımı Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, İtalya’da bu yıl ikincisi düzenlenen Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri’nde sporda farklı kültürler arasında örnek bir bağ kurması sebebiyle ödüle layık görüldü. Yıldız futbolcu akımı Inter’in Serie A’nın sekizinci haftasında Roma ile başkentte yaptığı maç için kamp yaptığı otelde düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Ödülünü aldıktan sonra Anadolu Ajansı’na konuşan Çalhanoğlu, “Ödül benim için çok önemli, çok değerli. İnşallah sizleri hep böyle güzel temsil etmeye çalışırım. Kişiliğim ve karakterimle çocuklarımıza, gençlerimize örnek olmak amacıyla bu ödüle layık görülmüş olmak beni çok mutlu etti” dedi.

Milli takımdan yeni döndüğü hatırlatılan Çalhanoğlu kampın çok güzel geçtiğini belirterek şöyle konuştu:

“İstediğimiz sonuçları alıyoruz. Böyle devam etmek istiyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz. Umuyorum ki Dünya Kupası’na da inşallah katılırız. Inter için ise şu an çok erken. Bir şey söylemek çok doğru olmaz. Daha ligin başındayız. Önümüzde çok maç var. Tabii ki hedefimiz yeniden lig şampiyonluğunu kazanmak. Onun çabasını göstereceğiz. İnşallah yine biz kazanırız.”

Hakkında çıkan transfer söylentileri hatırlatılan ve Inter’de kalıp kalmayacağı sorulan Hakan Çalhanoğlu, “Evet, sözleşmem var. Devam” dedi.

Atatürk'ü merak eden Victor Osimhen, 'Dünyanın En İyi Futbolcusu Ödülü'ne aday gösterildiAtatürk’ü merak eden Victor Osimhen, ‘Dünyanın En İyi Futbolcusu Ödülü’ne aday gösterildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.