Yağışlar tüm yurdu dolaşacak

Hava durumu tahminlerine göre bu hafta yurdun bir kısmında yağış hakim olacak. Ancak hafta bitiminde yurdun büyük bölümünde sıcaklıklar yeniden mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Çevre 3 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Temsili fotoğraf.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) raporlarına göre hava sıcaklığı yurdun bazı bölgelerinde düşecek. Yağmur da yağacak ama bir hafta içinde sıcaklık yeniden mevsim normallerinin üstüne çıkacak. Tahminlere göre bugün Marmara ve Ege bölgelerinde yağışlı hava etkili olacak. Akdeniz’in bir bölümü, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sıcaklıklar yüksek seyredecek.

4 Temmuz Perşembe MGM’nin hava durumu raporu.

Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz bölgelerinde cuma günü yağış bekleniyor. Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

5 Temmuz Cuma MGM’nin hava durumu raporu.

Cumartesi günü Marmara, Ege, Akdeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde sıcaklık yükselirken yağmur da yağmayacak. Ancak bu kez yağışlar İç Anadolu’ya düşecek. Karadeniz’deyse yine yağış var.

6 Temmuz Cumartesi MGM’nin hava durumu raporu.

Pazar günüyse İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde yağış var. Yurdun geri kalanında güneş açacak ancak Hakkari yağışlı.

7 Temmuz Pazar MGM’nin hava durumu raporu.

İnce ince bir kar yağar sosyal medya üstüne: Yeni medya çağında hava durumu tahminlerini nasıl okumalıyız? İnce ince bir kar yağar sosyal medya üstüne: Yeni medya çağında hava durumu tahminlerini nasıl okumalıyız? 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.