Belçika’da kaybolan Fatma Bayram’ın cesedi Hollanda sınırında bulundu

Dünya 17 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
23 Şubat'ta eşiyle tartıştıktan sonra oğluyla Liege yakınlarındaki evi terk eden Fatma Bayram, Hollanda sınırında ölü bulundu.

1 ay önce eşiyle tartıştıktan sonra 5 yaşındaki oğluyla birlikte Belçika’nın Liege kenti yakınlarındaki Oupeye kasabasındaki evini terkeden 38 yaşındaki Fatma Bayram, olaydan bir ay sonra Hollanda yakınlarında ölü olarak bulundu. 23 Şubat’ta evi terk eden Bayram’ın evden çıkarken yanında götürdüğü oğlunun cesedi de 24 Şubat’ta Maas nehrinde bulunmuştu.

Olayı soruşturan Belçika polisi büyük bir trajediyi gösteriyor. Fatma Bayram’ın otomobili Maas nehri kıyısında bulunurken, geniş arama çalışmaları neticesinde oğlu Nail’in cesedine ulaşılıyor. Belirlemelere göre Nail boğularak yaşamını yitirmiş. Bayram’ın cesedi de arabayı bıraktıkları rıhtımın 15 kilometre kuzeyinde, Hollanda’nın Maastricht kenti yakınlarında bulundu.

Belçikalı yetkililer Bayram’ın oğluyla birlikte suya atlayıp hayatını kaybettiğini ve akıntıyla Hollanda sınırına sürüklendiği ihtimali üzerinde duruyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.