Bu yalan gizli kalamadı: Aldatıldığını papağanından öğrendi

Vietnam'da bir kadın, evlerindeki papağanın kendisine yönelik müstehcen sözlerini geçmiş şüpheleriyle birleştirdi ve yatak odasına kamera yerleştirerek kocasının kendisini evin hizmetçisiyle aldattığını öğrendi. Yaşananları boşanma davası takip etti.

Dünya 5 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Bu papağan, olayın kahramanı olan papağan değil. Temsili bir papağan. Zira gerçeğinin kimliği belirsiz.

Vietnam basınında yer alan ve Sputnik’in aktardığı habere göre, ülkede bir kadın eşinin kendisini aldattığını evdeki papağanlarından öğrendi. 

Habere göre, işleri yolunda giden bir mobilya imalatçısı olan kocası, bir süre sonra ev işlerine yardımcı olması için bir hizmetçi tutmaya karar veriyor.

Tanıdık tavsiyesiyle işe giren hizmetçi ve kocası arasında çekingen başlayan iletişim zamanla da rahat bir hal almaya başlayınca da, Vietnamlı kadın kocasından şüphelenmeye başlıyor. Bir gün eve hep geldiği saatten önce gelince, ikilinin bir şeyler gizlediğini düşünüyor.

Başka bir gün de kendisinin arkasından papağanının müstehcen sözleri taklit ettiğini fark eden kadın, bu sözlerin yatak odası konuşmaları olabileceğini düşünerek, yatak odalarına bir kamera yerleştiriyor ve gerçek ortaya çıkıyor: Eşi ve evin hizmetçisi arasında duygusal bir ilişki varmış. Ayrıca bu ilişki nedeniyle hizmetçi, alması gerekenden fazla para alıyormuş.

Basına göre kadın boşanma davası açtı.

Yine Sputnik’in hatırlattığı üzere, bu yılın mart ayında Hindistan’da bir papağan, bir cinayet davasında baş tanık olarak dinlenmiş ve olay açığa çıkmıştı. Kuşun tanıklığıyla 2014’te bir kadının öldürülmesiyle ilişkili olarak iki adam ömür boyu hapse mahkum edilmişti.

Shakira: Hala olan biteni sindirmeye çalışıyorumShakira: Hala olan biteni sindirmeye çalışıyorum

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.