Lübnan’da eski bakan ve gazeteci tartışma programında yumruklu kavgaya tutuştu

Beyrut merkezli MTV televizyonundaki Vakti Geldi adlı siyasi tartışma programında işi ileri götüren Lübnanlı gazeteci Simon Ebu Fadel ve eski Çevre Bakanı Wiham Wahab'ın tartışması yumruklu kavgaya evrildi. Televizyonun dışında devam eden kavgayı asker ayırdı.

Dünya 22 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Lübnan’da başkent Beyrut merkezli MTV televizyonunda yayınlanan Vakti Geldi adlı siyasi içerikli tartışma programında yaşananlar ülke sınırlarını aşarak küresel çapta dikkat çekti. 

Lübnan’ın kıdemli gazetecilerinden Simon Ebu Fadel ve eski Çevre Bakanı Wiham Wahab’ın konuk olarak yer aldığı programda, ikili önce sözlü olarak birbiriyle atışmaya başladı. Moderatörün uyarılarına rağmen sakinleşmeyen Fadel ve Wahab, hakaret aşamasına geçtikten sonra Wahab’ın Fadel’e elindeki kalemi fırlatması kavgayı ateşleyen hareket oldu. Bir anda yumruklu kavgaya dönüşen tartışmaya stüdyodaki bazı konuklar da dahil olurken, televizyonun güvenlik ekipleri kavgayı ayırmayı başaramadı.

Televizyon binasının dışında da devam eden kavga ve etrafındaki kalabalığı bölgede bulunan askerler müdahale ederek ayırabildiler.

Fransa, Lübnan Merkez Bankası Başkanı'nın mal varlığına el koyduFransa, Lübnan Merkez Bankası Başkanı’nın mal varlığına el koydu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.